FreePrograms.me

Stáhněte si tiskárnu plakátů 3.02.26

Poskytuje možnost vytvářet a tisknout velké plakáty, nápisy a reklamy na standardní tiskárně bez potřeby speciálních plotrů.

Grafický editor

Pomocí tiskárny plakátů můžete vytvářet plakáty z libovolných kreseb, obrázků, dokumentů Microsoft Word, tabulek Excelu nebo grafů. Můžete také tisknout plakáty z digitálního fotoaparátu nebo skeneru. Program má uživatelsky přívětivé rozhraní a snadné použití, což vám umožní vytvořit vysoce kvalitní obrovské plakáty během několika minut.

Podpora formátů

Tiskárna plakátů podporuje tisk plakátů ve standardních velikostech (A0, A1, A2, A3) nebo uživatelsky definovaných velikostech na menší velikosti listů. S jeho pomocí můžete tisknout plakáty, fototapety a billboardy až do velikosti 10 x 10 metrů. K slepení plakátu budete potřebovat lepidlo, nůžky a trochu zručnosti.

Program podporuje standardní grafické formáty jako BMP, GIF, JPG, WMF a EMF. Umožňuje také kopírovat obrázky ze standardních aplikací Windows a přijímat obrázky ze skeneru nebo digitálního fotoaparátu bez potřeby dalších programů.

funkce

Tiskárna plakátů poskytuje funkci WYSIWYG (What You See Is What You Get), což znamená, že okno náhledu umožňuje zobrazit plakát ve skutečné velikosti, jak bude vypadat po vytištění.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

07. prosince 2023 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. západnia
    západnia
    7. prosince 2023 18:45
    Vytvořili si plakát pro sebe, rychle a snadno
  2. Soshnik77
    Soshnik77
    7. prosince 2023 19:03
    Užitečný program. Nyní se neobtěžuji tisknout bannery a velké obrázky. Ochladit