FreePrograms.me

Stáhněte si počítadlo kalorií - MyFitnessPal 23.22.0

Stáhněte si Calorie Counter - MyFitnessPal novou verzi 23.22.0 zdarma pro Andorid 

 

Počítadlo kalorií – aplikace MyFitnessPal je snadno použitelné počítadlo kalorií, které uživatelům pomáhá sledovat jejich jídelníček a dosahovat cílů v oblasti hubnutí. S ním můžete snadno sledovat příjem kalorií, sledovat své stravovací návyky a sledovat svou fyzickou aktivitu. Díky široké funkčnosti a uživatelsky přívětivému rozhraní se aplikace stala oblíbenou mezi miliony uživatelů po celém světě.

V tomto článku se podíváme na hlavní funkce a možnosti aplikace Calorie Counter - MyFitnessPal a také si povíme o jejích výhodách a nevýhodách. Podíváme se také na nejnovější aktualizaci aplikace (verze 23.22.0) a podíváme se na nové funkce, které byly přidány. Na konci článku najdete naše doporučení a odpovědi na časté dotazy uživatelů. Pojďme začít a dozvědět se více o Calorie Counter - MyFitnessPal!

Funkčnost

Jak aplikaci používat
Počítadlo kalorií – aplikace MyFitnessPal poskytuje jednoduché a intuitivní rozhraní, které uživatelům umožňuje snadno používat všechny její funkce. Budete se muset zaregistrovat a vytvořit si účet, poté můžete začít sledovat svůj jídelníček a fyzickou aktivitu.

Jaké funkce jsou v aplikaci k dispozici

  • Registrace a přihlášení do aplikace: Můžete si vytvořit nový účet nebo se přihlásit pomocí svého stávajícího účtu.

  • Přidávání potravin a nápojů: Můžete zadat informace o potravinách, které konzumujete, s uvedením jejich názvu, množství a dalších podrobností. Aplikace má rozsáhlou databázi více než 11 milionů potravin, díky čemuž je přidávání potravin rychlé a pohodlné.
  • Sledování cvičení: Můžete zaznamenávat a sledovat svou fyzickou aktivitu, včetně cvičení, procházek a dalších forem cvičení. Aplikace nabízí široký výběr aktivit ke sledování.
  • Sledujte svou váhu a pokrok: Můžete sledovat svou váhu a sledovat změny v průběhu času. Aplikace poskytuje grafy a statistiky, které vám pomohou sledovat váš pokrok.

Výhody

Aplikace Calorie Counter – MyFitnessPal nabízí řadu výhod, které z ní dělají jedno z nejlepších počítadel kalorií na trhu. Zde jsou některé z hlavních výhod této aplikace:

  • Databáze s více než 11 miliony potravin: Počítadlo kalorií – MyFitnessPal má rozsáhlou databázi s velkým množstvím potravin, která uživatelům umožňuje snadno najít a přidat nutriční informace. Najdete téměř jakýkoli produkt, od ovoce a zeleniny až po hotová jídla a jídla v restauracích.
  • Schopnost skenovat čárové kódy produktů: Aplikace vám umožňuje používat fotoaparát vašeho telefonu ke skenování čárových kódů produktů. To zjednodušuje proces přidávání informací o produktu a šetří váš čas.
  • Integrace s jinými aplikacemi a zařízeními: Aplikace se může integrovat s jinými aplikacemi a zařízeními, jako jsou fitness trackery a chytré váhy. To vám umožní získat úplnější obrázek o vaší fyzické aktivitě a pokroku.

Všechny tyto výhody dělají z aplikace Calorie Counter - MyFitnessPal mocný nástroj pro ty, kteří chtějí převzít kontrolu nad svou stravou a dosáhnout svých cílů v oblasti hubnutí.

 

 

Závěr

Počítadlo kalorií – MyFitnessPal je snadno použitelná aplikace, která uživatelům pomáhá sledovat jejich jídelníček, sledovat příjem kalorií a dosahovat cílů v oblasti hubnutí. Díky své široké funkčnosti a uživatelsky přívětivému rozhraní se stal oblíbeným mezi miliony uživatelů po celém světě.

Mezi výhody aplikace Calorie Counter - MyFitnessPal patří rozsáhlá databáze více než 11 milionů potravin, možnost skenovat čárové kódy potravin, podpora více jazyků a jednotek měření a integrace s dalšími aplikacemi a zařízeními. Díky těmto funkcím je aplikace pohodlným a efektivním nástrojem pro dosažení vašich cílů v oblasti výživy a aktivity.

Navzdory svým výhodám má aplikace také některé nevýhody, jako je přítomnost reklam v bezplatné verzi a omezený přístup k některým funkcím. Stále však poskytuje mnoho užitečných funkcí pro sledování vaší výživy a udržování zdravého životního stylu.

Celkově je Calorie Counter - MyFitnessPal skvělá aplikace pro ty, kteří chtějí sledovat svou výživu a dosáhnout svých fitness cílů. Doporučuje se jej otestovat a prozkoumat všechny jeho funkce, abyste z něj vytěžili maximum.

Stáhněte si počítadlo kalorií - MyFitnessPal 

 

17. listopadu 2023 15
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Yana I
    Yana I
    17. listopadu 2023 21:39
    Aplikace se mi líbila, slíznu si jídlo, děkuji
  2. marina
    17. listopadu 2023 22:47
    Aplikace je pohodlná, vždy po ruce, začal jsem sledovat svou výživu, děkuji)
  3. Rina777
    17. listopadu 2023 23:37
    Počítadlo kalorií je mocný nástroj pro ty, kteří to s počítáním kalorií, správou stravy a udržováním zdravého životního stylu myslí vážně!
  4. Jen 4tw
    Jen 4tw
    18. listopadu 2023 13:45
    Ocenil jsem to. Pohodlná a užitečná kalkulačka kalorií, doporučuji! 
  5. Snack
    18. listopadu 2023 13:52
    Výborná a pohodlná aplikace, používám každý den
  6. vítěz dítěte
    18. listopadu 2023 14:14
    Přibrala jsem pár kilo, už můžu jít na trénink, díky za aplikaci 
  7. garnát
    18. listopadu 2023 17:20
    Tato aplikace vám pomůže sledovat, co jíte a kolik fyzické aktivity děláte.
  8. K1rchq v dele
    K1rchq v dele
    19. listopadu 2023 17:45
    Stáhl jsem si to, abych si zasportoval, abych si napumpoval tělo, ale nakonec jsem zabodoval 
  9. despirovat
    19. listopadu 2023 19:27
    Výborná aplikace pro sledování jídelníčku, doporučuji všem vyzkoušet.
  10. Stass
    20. listopadu 2023 22:49
    Aplikace počítá kalorie, usnadňuje sledování vaší postavy a je jednoduše užitečná
  11. Stasone
    Stasone
    3. prosince 2023 18:49
    Počítadlo kalorií, používám ho na fitness
  12. Diz1k
    Diz1k
    4. prosince 2023 14:14
    Péče o sebe je vždy důležitá, a co je nejdůležitější, když existuje taková aplikace, je to jednodušší

  13. despota
    4. prosince 2023 20:47
    Calorie Counter je skvělá aplikace, používám ji!
  14. Basketball
    Basketball
    4. prosince 2023 21:30
    Aplikace dokonale pomáhá počítat kalorie, pomáhá těm, kteří sledují své zdraví