FreePrograms.me

Stáhněte si Turboprop Flight Simulator 3D

Stáhněte si zdarma novou verzi Turboprop Flight Simulator 3D pro Android 

Virtuální letectví poskytuje příležitost zažít pocity z létání a řízení letadla, aniž byste opustili zem. Turboprop Flight Simulator 3D je vzrušující simulátor, který vám umožní uskutečnit vaše sny o létání s nákladním letadlem. V této hře se ocitnete v roli pilota výkonného turbovrtulového letadla a budete plnit nejrůznější mise související s přepravou nákladu.

Turboprop Flight Simulator 3D nabízí realistické lety, které vás uchvátí od prvních minut hry. Díky pokročilé grafice a fyzikálnímu enginu pocítíte rychlost, ovladatelnost a dynamiku letu. Každé řízení letadla bude vyžadovat vaši pozornost a dovednosti k úspěšnému dokončení úkolů.

Hra vám nabízí různé mise, včetně doručování nákladu do různých částí světa. Setkáte se s různými povětrnostními podmínkami a výzvami, které po vás budou vyžadovat rozhodování v reálném čase. Vaším úkolem je přesně plnit mise, dodržovat termíny a bezpečně dopravit náklad na místo určení.

Připravte se na vzrušující dobrodružství ve světě nákladního letectví. Turboprop Flight Simulator 3D vám dává příležitost stát se pilotem a zažít adrenalinový zážitek z létání s nákladním letadlem. Připravte se na vzlet a vydejte se na cestu, abyste se stali skutečným nebeským hrdinou!

Hlavní rysy hry

1. Realistické lety
Turboprop Flight Simulator 3D nabízí jedinečnou příležitost zažít skutečné vzrušení z řízení nákladního letadla. Díky pokročilé grafice a fyzikálnímu enginu si můžete užít realistickou dynamiku letu, pocit rychlosti a manévrovatelnosti letadla.

2. Různé mise
Ve hře najdete celou řadu misí souvisejících s přepravou nákladu. Budete doručovat náklad do různých částí světa, čelit různým povětrnostním podmínkám a výzvám. Vaším úkolem je plnit mise včas a bezpečně doručit náklad na místo určení.

3. Upgrade a přizpůsobení letadla
Budete moci upgradovat a upravit své nákladní letadlo, abyste zvýšili jeho výkon a efektivitu. Vyberte si z různých modelů letadel, upgradujte motory, navigační systémy a další komponenty, abyste se stali skutečnými profesionály v nákladním letectví.

Závěr

Turboprop Flight Simulator 3D je vzrušující simulátor, který vám umožní zažít realistické lety nákladního letadla. V této hře se stanete pilotem a budete plnit různé mise související s přepravou nákladu. Realistické lety, rozmanité mise a možnost vylepšovat a upravovat letadlo činí tuto hru zábavnou a vzrušující.

Díky pokročilé grafice a fyzikálnímu enginu hry budete moci pocítit skutečné pocity z letu. Každý let bude vyžadovat vaše dovednosti a pozornost k úspěšnému dokončení misí. Budete čelit různým výzvám, jako jsou povětrnostní podmínky, a budete se rozhodovat v reálném čase.

Nezapomeňte upgradovat a upravit své letadlo, abyste zvýšili jeho výkon a efektivitu. To vám pomůže vyrovnat se s obtížnějšími misemi a doručit náklad včas.

Pokud sníte o tom, že budete létat v nákladním letadle a zažijete skutečné vzrušení z pilotování, pak Turboprop Flight Simulator 3D je hra, která stojí za vaši pozornost. Ponořte se do vzrušujícího světa virtuálního letectví a staňte se skutečným pilotem. Jste připraveni na tuto výzvu? Vzlétněte do nebe a vydejte se na svá nákladní dobrodružství!

 

 

Stáhněte si zdarma Turboprop Flight Simulator 3D

 

07. listopadu 2023 12
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Vvvtt83
    Vvvtt83
    21. listopadu 2023 00:16
    Turboprop Flight Simulator 3D si tuto aplikaci stáhl a opravdu se mu líbí 
  2. Stass
    23. listopadu 2023 08:51
    Aplikace je skvělá, má spoustu funkcí
  3. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 13:27
    Turbovrtule, můžeš létat s cool letadly, díky, že jsi to vytvořil
  4. Tulipán
    Tulipán
    4. prosince 2023 21:37
    skvělý 3D simulátor letadla, miluji vše, co s nimi souvisí.
  5. GodyVody
    GodyVody
    4. prosince 2023 22:28
    Hra je v pohodě, ale grafiku je potřeba trochu vylepšit, jinak je hra skvělá i bez grafiky 
  6. Diz1k
    Diz1k
    5. prosince 2023 01:38
    Leťte kolem světa, to je skvělá aplikace 
  7. zoufat si
    zoufat si
    5. prosince 2023 04:32
    Letecký simulátor. Díky za realistický zážitek a spoustu letadel.
  8. DeSvErTi
    DeSvErTi
    5. prosince 2023 17:35
    Nejlepší simulátor letadla na telefonu, jaký jsem kdy viděl. Grafika není nejlepší, ale ok 
  9. despota
    5. prosince 2023 19:41
    úžasná hračka, sám ji hraji, doporučuji i vám