FreePrograms.me

Stáhněte si Ship Simulator 0.96

Stáhněte si Ship Simulator novou verzi 0.96 zdarma pro Android 

 

Ship Simulator je jedinečný simulátor, který hráčům umožňuje nahlédnout do světa námořních dobrodružství a zažít skutečný pocit být kapitánem lodi. Verze 0.96 nabízí vzrušující hru, kde se hráči mohou stát součástí globálního lodního průmyslu a vydat se na vzrušující námořní dobrodružství.

V Ship Simulatoru mohou hráči ovládat různé typy lodí, od malých člunů po velká dopravní plavidla, a doručovat náklad po celém světě. Mohou zažít realistický fyzikální model, který jim umožní zažít realistické pohyby a chování lodi na vodě. Vlny, proudy a povětrnostní podmínky mohou ovlivnit ovládání lodi a přidat do hry složitost a výzvu.

V tomto článku se podíváme na hlavní aspekty hry Ship Simulator, včetně ovládání lodi, misí s doručováním nákladu a dalších funkcí, díky nimž je Ship Simulator jednou z nejvíce vzrušujících simulačních her na trhu. Pokud chcete zažít skutečný pocit kapitána lodi a vydat se na vzrušující námořní dobrodružství, pak je Ship Simulator hra pro vás.

Ovládání lodi


Ovládání lodi v Ship Simulator se provádí pomocí kormidla, plynu a brzdy, což hráčům umožňuje plně ovládat pohyb lodi. Zde je několik základních příkazů, které budete potřebovat k ovládání své lodi:

1. Kormidlo
Kormidlo slouží ke změně směru pohybu lodi. Otočením kormidla doleva nebo doprava můžete změnit kurz lodi. Úhel řízení musí být přizpůsoben aktuální rychlosti a síle větru, aby bylo zajištěno plynulé a bezpečné řízení.

2. Plyn a brzda
Plyn a brzda vám umožní ovládat rychlost lodi. Zvýšením plynu se zvýší rychlost pohybu a brzda vám umožní zpomalit a zastavit loď. Pro kontrolu rychlosti a ovladatelnosti lodi je důležité umět vyvážit plyn a brzdu.

3. Ovládání motoru
V Ship Simulator můžete také ovládat lodní motor. Můžete upravit výkon motoru a změnit tak rychlost a efektivitu lodi. To je užitečné zejména při práci s velkými přepravními plavidly nebo při přepravě cenného nákladu.

4. Řízení systémů
Kromě základních ovládacích příkazů budete muset ovládat i různé systémy na lodi, jako jsou navigační systémy, světelné signály a rádiové komunikace. Správné používání těchto systémů vám pomůže zůstat informováni o aktuální situaci a zajistí vaši bezpečnost při plavbě.

Řízení lodi v Ship Simulator vyžaduje dovednosti a zkušenosti, abyste se stali skutečným kapitánem. Praxe a znalost základních příkazů vám pomohou zvládnout ovládání lodi a doručit náklad bezpečně a včas.

Mise dodávky nákladu


Ship Simulator verze 0.96 nabízí řadu misí pro doručování nákladu, které představují jedinečné výzvy a dobrodružství. Zde jsou některé z nich:

1. Přeprava kontejnerů
V této misi se stanete součástí mezinárodní obchodní sítě a budete doručovat kontejnery s nákladem do různých přístavů po celém světě. Musíte vybrat nejlepší trasu s ohledem na povětrnostní podmínky a omezení přístavu, abyste úspěšně doručili náklad včas.

2. Zásobování ostrovů
V této misi je vaším úkolem zajistit zásobování vzdálených ostrovů nezbytným zbožím a zdroji. Musíte si vybrat správnou loď a naplánovat trasu, abyste zboží doručili včas a vyhověli potřebám ostrovanů.

3. Záchrana lidí v nesnázích
V této misi se stanete hrdinou zachraňováním lidí v nesnázích na volném moři. Budete muset proplouvat nebezpečnými vodami, vyhýbat se kamenům a jiným překážkám, abyste se dostali na místo činu a zachránili lidi. Buďte připraveni na nouzové situace a udělejte rychlá rozhodnutí, abyste zachránili co nejvíce životů.

4. Podvodní průzkum
V této misi se vydáte na vzrušující cestu podmořskými hlubinami, prozkoumáte různé útesy, korálové zahrady a skrytá místa. Vaším úkolem je objevovat a studovat různé druhy ryb a dalších mořských tvorů, sbírat vzorky a fotografovat úžasné momenty podmořského světa.

To je jen několik příkladů misí s dodávkami nákladu v Ship Simulatoru. Ve hře na vás čeká mnoho dalších vzrušujících misí, z nichž každá poskytuje jedinečný zážitek a výzvu. Jste připraveni stát se skutečným kapitánem lodi a plavit se po oceánu?

Grafika a zvuk


Ship Simulator verze 0.96 nabízí vysoce kvalitní grafiku a zvuk, které hráčům umožňují plně se ponořit do světa mořských dobrodružství.

1. Grafika
Grafika v Ship Simulatoru je vytvořena na vysoké úrovni a umožňuje hráčům zažít skutečný pocit být kapitánem lodi. Díky detailům lodí, přístavů a ​​prostředí je herní svět realistický a pohlcující. Můžete si také užít krásné výhledy na mořskou krajinu, které se mění v závislosti na denní době a povětrnostních podmínkách.

2. Zvukový doprovod
Soundtrack v Ship Simulator je také proveden na vysoké úrovni. Zvuky motorů, vln a dalších prvků prostředí činí herní svět realističtějším a vzrušujícím. Můžete si také užít krásnou hudbu a zvuky přírody, které dodávají hře atmosféru.

3. Nastavení grafiky a zvuku
V Ship Simulatoru si můžete upravit grafiku a zvuk tak, aby vyhovovaly vašim preferencím. Můžete si vybrat různé grafické režimy, včetně rozlišení obrazovky, kvality textury a dalších možností. Můžete si také přizpůsobit zvukové efekty, změnit hlasitost hudby a zvukové efekty, abyste vytvořili tu nejpohodlnější atmosféru pro hru.

Celkově lze říci, že grafika a zvuk v Ship Simulatoru verze 0.96 činí herní svět realističtějším a vzrušujícím, což hráčům umožňuje plně se ponořit do světa námořních dobrodružství.

 

 

 

Závěr

Děkujeme za váš zájem o Ship Simulator verze 0.96! Tato hra skutečně nabízí vzrušující a zábavný zážitek z doručování nákladu jako kapitán lodi. Realistická fyzika, rozmanité mise a vysoce kvalitní grafika a zvuk činí hru vzrušující a nezapomenutelnou. Vydejte se na námořní dobrodružství a staňte se skutečným kapitánem lodi!

Stáhněte si Ship Simulator zdarma


 

05. listopadu 2023 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 17:27
    Ship Simulator, skvělá hra, kterou můžete přepravovat na lodi
  2. DeSvErTi
    DeSvErTi
    5. prosince 2023 15:39
    Ještě jsem neviděl podobné hry, ve kterých musím ovládat loď, nákladní loď a dodávat kontejnery
  3. Diz1k
    Diz1k
    5. prosince 2023 17:50
    Poprvé jsem se vyzkoušel jako kapitán lodi, je to skvělá aplikace 
  4. zoufat si
    zoufat si
    5. prosince 2023 23:10
    Děkujeme za možnost ponořit se do simulátoru ovládání lodi. Užijte si svá námořní dobrodružství!
  5. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 09:50
    Skvělá hra, námořní plavby jsou prostě super díky za hraní