FreePrograms.me

Stáhněte si Matryoshka RP

 Matryoshka RP survival in Russia ke stažení zdarma nová verze pro Android 

Matryoshka RP je simulátor skutečného Ruska, který vám umožní stát se kýmkoli, od prostého dříče až po kriminální autoritu. V této hře se budete moci ponořit do jedinečného světa, kde budete pracovat, vydělávat peníze, kupovat a prodávat nemovitosti a vylepšovat svou postavu.
 
V další části článku se podíváme na hratelnost a na to, jak si můžete vytvořit svou postavu a začít své dobrodružství ve světě Matryoshka RP.

Popis hry

Tvorba postav

Než začnete hrát Matryoshka RP, musíte si vytvořit svou postavu. Můžete si vybrat pohlaví, vzhled, jméno a počáteční vlastnosti své postavy. Navíc si můžete vybrat počáteční povolání, které určí vaše první zaměstnání a váš příjem.

Práce a vydělávání peněz

V Matryoshka RP můžete pracovat v různých zaměstnáních, abyste si vydělali peníze. Můžete pracovat v továrně, na stavbě, v obchodě nebo se dokonce stát taxikářem. Každá práce má své vlastní charakteristiky a plat. Můžete také zlepšit své dovednosti a získat více peněz za plnění úkolů.

Nákup a prodej nemovitostí

V Matryoshka RP si můžete koupit nemovitost, abyste zlepšili svůj status a zvýšili svůj příjem. Můžete si koupit byt, dům, kancelář nebo obchod. Každá nemovitost má svou vlastní cenu a výnosový potenciál. Svou nemovitost můžete také prodat, pokud potřebujete peníze nebo se rozhodnete změnit strategii.

 

Zvyšování úrovně vaší postavy

V Matryoshka RP můžete vylepšit svou postavu, abyste se stali úspěšnějšími a vlivnějšími ve světě hry. Můžete vylepšovat své dovednosti, nakupovat nové předměty a vyměňovat je s ostatními hráči. Můžete také upgradovat své auto, abyste se rychleji pohybovali po městě.
 
V další části článku se podíváme na svět RP hry Matryoshka a na to, co hráčům nabízí.

Popis herních míst

Svět Matryoshka RP je obrovské město, které lze prozkoumat. Můžete navštívit různá místa, jako jsou parky, obchody, kavárny, kluby a mnoho dalšího. Komunikujte s interaktivními objekty, jako jsou telefony, počítače a vozidla, abyste mohli odesílat zprávy, prohledávat internet nebo řídit auto či motocykl.

Seznamte se s různými postavami, plňte pro ně úkoly a budujte své vztahy. V další části článku se podíváme na kriminální svět Matryoshka RP a na to, jak se můžete stát šéfem zločinu.


 

 

Závěr


Matryoshka RP je jedinečný simulátor skutečného Ruska, který vám umožní ponořit se do jedinečného světa a stát se kýmkoli chcete. Můžete pracovat v různých zaměstnáních, vydělávat peníze, kupovat a prodávat nemovitosti, vylepšovat svou postavu, komunikovat s různými předměty a postavami. Navíc se můžete stát šéfem zločinu a ponořit se do zločineckého světa.
 
Matryoshka RP nabízí hráčům mnoho příležitostí k vytvoření vlastního jedinečného příběhu a rozvoji své postavy. Můžete si vybrat svou cestu v tomto světě a stát se kýmkoli chcete.
 
Pokud jste ještě Matrjošku RP nezkusili, vřele vám to doporučuji. Tato hra nabízí jedinečný zážitek a mnoho příležitostí k rozvoji vaší postavy. Doufám, že vám tento článek pomohl lépe porozumět hratelnosti a světu Matryoshka RP.

Stáhněte si Matryoshka RP zdarma 


 

31. října 2023 17
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    17. listopadu 2023 19:41
    Osobně jsem si hru stáhl, párkrát si ji zahrál, chytil jsem se a hrál jsem ji ještě nějakou dobu s určitou neochotou, možná kvůli její jednoduchosti a zároveň složitosti...
  2. Rina777
    18. listopadu 2023 11:14
    Hra se velmi liší od typických RPG díky své neobvyklé estetice a hlubokému příběhu
  3. Hard_Movik :)
    19. listopadu 2023 13:24
    Dobrá hra!) Analog stejného sampu, ale můžete ho hrát z telefonu. Normálně zabírá místo, takže doporučuji hrát na výkonných telefonech, jinak se hra propadne!
  4. ADAM NELEGAL
    20. listopadu 2023 22:22
    Hra je docela vtipná, na mě sice trochu složitá, ale postupem času si myslím, že se na ni dá zvyknout a postupovat 
  5. Resident
    21. listopadu 2023 21:38
    Survival in Russia je opravdu fascinující hra, zvláště když v Rusku skutečně přežijete a navíc hrajete v takovém simulátoru)
    Díky tvůrcům jsem s vámi až do konce!
  6. Vlad
    22. listopadu 2023 21:53
    Dobrá hra pro více hráčů, kde si můžete zahrát s přáteli a pobavit se Kaef doporučuji všem 
  7. Vvvtt83
    Vvvtt83
    23. listopadu 2023 20:37
    Tuhle hru jsem viděl poprvé a hned mě to chytlo díky za hovínko!!!
  8. ahhlov
    ahhlov
    3. prosince 2023 08:12
    skvělé přežití, mám pocit, jako bych přežíval v reálném čase! 
  9. DeSvErTi
    DeSvErTi
    3. prosince 2023 13:02
    K této hře mě přivedl kamarád. Často jsem viděl lidi hrát to a rozhodl jsem se to hrát sám. A hádejte co? Přesně tak, taky jsem si s tím začal celé dny hrát. Nejdřív jsem se chtěl stát nějakou mafií, ale pak jsem si uvědomil, že to není pro mě a rozhodl se být obyčejným dříčem, což je také velmi zajímavé,)

  10. Krays
    3. prosince 2023 21:21
    Zajímavá hra, simulátor Ruska 😂, tuto hru chci brzy vyzkoušet. stáhnu si to z této stránky.
  11. Borz
    Borz
    3. prosince 2023 22:07
    Nemyslel jsem si, že přežití v Rusku by bylo tak zajímavé)) hra je vzrušující a docela zábavná, zvláště když skutečně přežijete v Rusku. 
  12. GodyVody
    GodyVody
    4. prosince 2023 20:38
    Super hra podobná GTA, ale moc nezaostává, doporučuji
  13. Stasone
    Stasone
    4. prosince 2023 21:58
    Matryoshka RP, Afričané si ji potřebují stáhnout a pochopí, jak přežít v Rusku
  14. Tulipán
    Tulipán
    5. prosince 2023 16:32
    Skvělá hračka, moc se mi líbila, víceúrovňová. 
  15. Jíly
    5. prosince 2023 22:43
    Vynikající nová verze hry o Rusku. Miluji tuto zemi a hru o ní. 
  16. zoufat si
    zoufat si
    6. prosince 2023 01:45
     Děkujeme, že jste vytvořili RPG s jedinečným příběhem. Nechte hráče ponořit se do pohlcujícího světa.
  17. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 12:34
    Zajímavá hra, úžasná místa, můžete si vytvořit svou vlastní postavu