FreePrograms.me

DirectX 12 – ke stažení pro Windows 7, 8, 10 a 11

Nejnovější verze DirectX 12 Agility SDK představuje novou funkci nazvanou „GPU Load Stacks“, která by měla umožnit hry a aplikace fungují lépe. Podle společnosti se sídlem v Redmondu „Historicky byla GPU VRAM nedostupná pro CPU, což nutí programy kopírovat velké množství dat do GPU přes sběrnici PCI.



Tento stav se v posledních letech změnil s příchodem měnitelné velikosti BARRA (nebo Smart Access Memory v implementaci AMD), která umožňuje systému Windows spravovat GPU VRAM ve WDDM 2.0 nebo novějším, což umožňuje procesoru přistupovat k celé paměti grafické karty namísto malé bloky při spouštění více dotazů.

"Díky VRAM spravované Windows D3D nyní vystavuje haldovou paměť přímo CPU! To umožňuje CPU a GPU současně přistupovat přímo ke grafické paměti, čímž se eliminuje potřeba kopírovat data z CPU do GPU, což zvyšuje produktivitu v určitých scénářích."

Popis vykresluje zajímavou funkci, která vývojářům umožňuje mít větší volnost při optimalizaci her a zlepšování konečného výkonu. Zatím nevíme, jak moc „GPU Upload Heaps“ skutečně ovlivňuje výkon, a v každém případě bude nějakou dobu trvat, než to uvidíme v nějakých hrách (za předpokladu, že bude oznámena implementace).

Nemuset často přistupovat k CPU je vždy dobrá věc a umožní vám plně využít výhod dnešních rychlých GPU, které podporují rychlé a bohaté VRAM, čímž se sníží celková provozní latence.

Nové řešení vyžaduje podporu pro proměnné velikosti/inteligentní paměťové karty na CPU i GPU a také odpovídající ovladače uvedené na blogu Microsoftu. Pokud se nemýlíme, Resizable BAR je podporován na GPU NVIDIA z řady RTX 3000 a vyšší, AMD jej nabízí na Radeonu RX 5000 a výše a Intel podporuje technologii na GPU první generace Arc.

Na straně CPU vám AMD umožňuje povolit Resizable BAR na procesorech Ryzen 3000 a vyšších (kromě Ryzen 5 3400G a Ryzen 3 3200G) na základních deskách řady 500. Intel by naopak měl podporovat technologii od základních desek řady 400 pro procesory Core 10. generace výše.

Stáhněte si DirectX 12 – zdarma 



https://disk.yandex.ru/d/TgqZhuPWLYIIdw


22. dubna 2023 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 15:16
    Toto je nejlepší verze directx, stáhl jsem si ji do počítače 
  2.        Nulu
    6. prosince 2023 06:58
    Tento program zvyšuje výkon mého PC. Můžete si jej stáhnout přímo z odkazu z tohoto webu.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 12:25
    Direct x12 je mnohem chladnější než Direct x11, okamžitě na něj přejděte 
  4. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 17:33
    Díky této funkci nyní hry a aplikace běží rychleji a efektivněji.