FreePrograms.me

Jak můžete použít starý stolní počítač k těžbě kryptoměn?

Pokud těžbou můžete získat obrovské zisky ze svého starý PC, pak to můžete udělat. I když je těžba kryptoměn stále obtížnější, stále existují způsoby, jak těžit některé z nejpopulárnějších kryptoměn, jako jsou XMR a CFX, na starém stolním počítači nebo notebooku. Můžete také těžit Ethereum Classic nebo ERGO.  

Co je těžba kryptoměn na GPU?

GPU mining je použití grafických procesorových jednotek k ověřování elektronických transakcí na blockchainu řešením složitých matematických problémů. Aby mohly být digitální mince těženy, musí být obvykle vyvinuty na blockchainové architektuře, která umožňuje těžbu proof-of-work (PoW). RVN a ETH jsou příklady některých populárních kryptoměn.



Těžba pomocí notebooku

Těžba na notebooku může být trochu ošemetná, hlavně proto, že grafické karty v nich nainstalované jsou mnohem méně výkonné než ty v počítači. K těžbě na notebooku potřebujete pouze grafickou kartu s alespoň 6 GB RAM. Za poslední tři roky se na trhu objevilo mnoho notebooků s 6GB GPU. Představte si Lenovo Legion s NVIDIA GeForce RTX 2060 Mobile nebo Dell G5-5590 s NVIDIA GeForce RTX 2060.

Добыча криптовалюты с помощью ПК

Těžba na stolním počítači

Těžit můžete na stolním počítači, pokud máte grafickou kartu s 6GB RAM. Jednou z nejčastěji používaných těžebních karet je AMD RX 480 8GB, která dokáže splnit vaše potřeby těžby za nízkou cenu.

Někteří tvrdí, že PC nejsou vhodné pro těžbu, protože se rozbije grafická karta a další komponenty, záruka bude neplatná a tak dále. Těžba na PC se však neliší od těžby na platformě. 


 
Procesor, grafická karta, operační systém i základní deska jsou u obou stejné. Těžaři instalují 6-8 nebo i více grafických karet do jednoho zařízení (na rozdíl od jedné grafické karty v tradičním PC) a nechají skříň otevřenou a někdy přidají několik dalších grafických karet. Všechny grafické karty jsou dodávány s dvouletou zárukou, kterou výrobce nemůže zrušit, pokud GPU používáte pro těžbu a ne pro Игр.

Získání adresy kryptoměnové peněženky

Nejprve si budete muset vytvořit kryptoměnovou peněženku. Kryptoměnové peněženky nejsou přesně tam, kde ukládáte své coiny. Ukládají váš soukromý klíč, což je heslo používané pro přístup k šifrování. Pokud ztratíte peněženku, ztratíte veškerý přístup ke svým tokenům. Chcete-li začít těžit Ethereum Classic nebo ERGO a získat své odměny po dosažení výplatního limitu, potřebujete kryptopeněženku.

Začněte těžit

Jakmile obdržíte adresu, můžete použít ověřených těžařů, kde můžete začít těžit kryptoměny. Mějte na paměti, že tyto stránky se mohou na první pohled zdát komplikované a zastrašující, ale postupujte podle pokynů na stránce a za chvíli budete těžit kryptoměny na svém starém počítači.

Výkon

Zatím se zdá, že Woolypooly je bezpečným místem pro těžbu kryptoměn, ale je důležité sledovat trh. V důsledku nedávných globálních událostí vzrostly ceny veřejných služeb a hodnota kryptoměn plošně klesla. 

I u méně významných coinů, jako je ERGO, jsou kryptoměny stále velmi volatilní a výše vašeho příjmu je mnohem méně nepředvídatelná. Svůj starý počítač můžete použít k těžbě kryptoměn, ale než to uděláte, musíte si udělat cenovou analýzu, abyste zjistili, zda se vám veškerá spotřeba energie a opotřebení vašeho PC vyplatí. Pokud žijete v oblasti s levnými cenami elektřiny, doporučujeme to vyzkoušet. 

22. července 2022 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 15:55
    Šel jsem si pořídit starý počítač na těžbu kryptoměn
  2. Tulipán
    Tulipán
    5. prosince 2023 22:24
    Jen mám v rohu starý počítač, který sbírá prach, nikdo ho nepoužívá.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 12:46
    Zdá se mi, že by rychleji kouřil, než něco dostal, ale článek je svým způsobem zajímavý
  4. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 21:12
    Zajímavý nápad, líbil se mi, díky za článek