FreePrograms.me

Stáhněte si MPlayerX - moderní přehrávač médií 1.0.14


MPlayerX (vůbec to není MPlayerOSX) - ale je to také bezplatný a snadno ovladatelný přehrávač médií. Přehrávač má schopnost spouštět většinu formátů souborů nebo streamů a je lehký.


Mnoho majitelů počítačů Mac a iPhone se potýká s problémem, když systémový přehrávač médií odmítá přehrávat obsah, stažené z internetu. K takovému nedorozumění obvykle dochází v důsledku absence důležitých kodeků na používaném zařízení. Kompaktní program MPlayerX pomůže uživateli zbavit se výše uvedeného problému.


Přehrávač MPlayerX dokáže přehrávat mediální soubory ve všech aktuálních formátech bez použití nástrojů třetích stran. Integrované uživatelské rozhraní přehrávače zaručuje pohodlnou práci jak s videem, tak se zvukovými stopami. K ovládání hlavních funkcí programu můžete použít prvky rozhraní displeje nebo sadu „horkých“ tlačítek. Majitele přenosných gadgetů vybavených dotykovými obrazovkami potěší podpora gest. Přehrávač vám umožní odpočinout si od práce, když se naučíte, jak zlepšit výkon svého blogu, a rozhodnete se odpočinout si při práci.


Tato aplikace je kompatibilní s mnoha populárními formáty titulků. Přehrávač si mimochodem dokáže automaticky stáhnout doprovodný text v různých jazycích. Kromě toho bude přehrávač MPlayerX velmi užitečný pro fanoušky televizních seriálů. Program dokáže zejména nezávisle nastavit pořadí, ve kterém jsou filmy sledovány, takže uživatelé nemusejí soubory ručně třídit.
Majitelé systémů Mac si navíc budou moci prohlížet nejen video obsah přenesený na logickou jednotku, ale také klipy z hostingu YouTube, vysílané v pohodlném režimu streamování.
Přehrávač MPlayerX na rozdíl od svých analogů podporuje softwarovou platformu Mountain Lion a je optimalizován pro běžné obrazovky Retina. Program také zaručuje ultra efektivní práci s multimediálními materiály díky plné podpoře moderních dekódovacích mechanismů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

16. října 2023 8
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Rina777
    20. listopadu 2023 09:04
    MPlayerX se pro mě stal elegantním řešením pro sledování videí na Macu
  2. Diz1k
    Diz1k
    21. listopadu 2023 22:57
    Mega snadné použití, velmi kvalitní zvuk, naprosto perfektní pro Mac
  3. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 01:27
    MPlayerX je nejmodernější přehrávač médií, který najdete na webových stránkách freeprogramů
  4. Tulipán
    Tulipán
    5. prosince 2023 20:27
    Velmi dobrý přehrávač médií s velkým množstvím podporovaných formátů.
  5. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 16:42
    Výborný moderní přehrávač, filmy sleduji ideálně, děkuji