FreePrograms.me

Je možné opravit ovladač zobrazení Nvlddmkm přestal reagovat a úspěšně se obnovil?

Tento příspěvek vám pomůže pochopit, jak opravit, že ovladač displeje nvlddkm přestal reagovat a byl úspěšně opraven v systému Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista a XP.  игры, nebo při běžné práci na počítači. K takové poruše může dojít z různých důvodů, jmenovitě; zastaralé ovladače, poškozené položky registru, vadný hardware atd.



Co je Nvlddmkm?




Toto je část grafického ovladače NVIDIA, která je zodpovědná za zobrazení výstupu na monitoru. Někdy se také nazývá „režim jádra systému Windows s ovladačem zobrazení“, což by dávalo větší smysl.




Jak opravit ovladač zobrazení Nvlddmkm přestal reagovat a úspěšně se obnovil?



Oprava chyby Nvlddmkm:
metoda 1: Spusťte instalaci pro obnovení a znovu nainstalujte ovladače grafiky. Opravná instalace nahradí všechny soubory, které mohou být poškozeny, a opraví mnoho běžných problémů systému Windows, jako je tento. Pokud jste nedávno odinstalovali ovladač grafické karty, nyní je vhodný čas jej znovu nainstalovat.

metoda 2: Aktualizujte ovladač grafiky.

metoda 3Odpověď: Je to trochu komplikované, ale pokud máte druhý počítač se stejnou verzí Windows, můžete zkopírovat všechny ovladače videa z tohoto počítače a jednoduše jej použít k aktualizaci ovladače v počítači. Tímto způsobem nemusíte stahovat žádný grafický ovladač z internetu a ušetříte čas.

metoda 4: Aktualizujte svůj BIOS a ovladače čipové sady.

Poslední metoda, pokud žádná z výše uvedených možností problém nevyřeší, možná budete muset udělat příkaz chkdsk /r zkontrolovat chyby disku ve Windows 7/8/10. To vám pomůže ujistit se, že na vašem pevném disku nejsou žádné chybné sektory.

Další informace o chybě Nvlddmkm naleznete v tomto užitečném příspěvku na Microsoft Answers.

Pokud nejste spokojeni s výše uvedenými metodami (řešením), můžete také vyzkoušet Driver Reviver, což je snadno použitelný nástroj aktualizace ovladačů, která vám poskytuje bezplatné skenování a aktualizaci ovladačů.

Důvody, proč se ovladač zobrazení neustále zastavuje a obnovuje
nvlddmkm přestal reagovat a obnovil se, může zahrnovat:

1.Poškozené nebo zastaralé ovladače;

2.Vadný hardware ovladače GPU/displeje;

3. Nedostatek video paměti pro pracovní plochu systému s vysokým rozlišením, příliš mnoho aplikací spuštěných současně způsobí selhání ovladače displeje atd...

4. Zkontrolujte, zda je problém způsoben samotnou hrou. Některé starší hry nemusí dobře fungovat s Windows 10 nebo novým grafickým ovladačem atd...

24. dubna 2022 6
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Clark
    4. května 2022 04:07
    Páni! Tento blog vypadá přesně jako můj starý! Je věnována úplně jinému tématu, ale má téměř stejné uspořádání a design. Úžasný výběr barev! Okver - okna
  2. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:11
    Článek byl velmi užitečný! Velký! Děkuju! 
  3. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 16:22
    Článek ve skutečnosti říká, jak opravit ovladač, pak metoda 2
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 12:56
    Ovladač je složitá věc, pokud se porouchá, je těžké jej opravit, ale dokázal jsem to, článek mi hodně pomohl
  5. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 21:29
    Článek pomohl nastavit ovladač, velmi jasný a zajímavý