FreePrograms.me

Proč se můj tablet nepřipojuje k síti Wi-Fi?

Почему планшет не подключается к сети Wi-Fi?

Proč přesně bezdrátový Wi-Fi internet? Hlavním důvodem popularity tohoto typu internetu je jeho pohodlnost a také to, že k tomuto typu internetu lze připojit několik zařízení najednou. Vaše domácí Wi-Fi může například obsluhovat několik počítačů, telefonů a tabletů současně. Souhlaste, že je to velmi pohodlné. Někdy se při připojování různých zařízení k bezdrátovému internetu mohou uživatelé setkat s problémy. Například velmi často stejný tablet nechce fungovat přes vaši Wi-Fi. Podívejme se na tuto situaci.

Nejčastější chybou, ke které dochází při pokusu o připojení tabletu k Wi-Fi, je chyba jako „Uloženo“ a poté lze přidat název připojení. Tato chyba je již skryta v nastavení routeru. Řešení tohoto problému je velmi jednoduché.

Nejprve přejděte do nabídky vašeho routeru. Chcete-li to provést, v adresním řádku váš prohlížeč zapsat 192.168.0.1. Pokud jste dříve nevstoupili do této nabídky, pak pro autorizaci zadejte jako přihlašovací jméno a heslo "administrátor“. Poté se vám otevře nabídka vašeho routeru.

Zde musíte vybrat "Bezdrátový režim" a v okně, které se otevře, změňte hodnotu kanálu na "Auto"Vypadá to takhle."
Почему планшет не подключается к сети Wi-Fi?


Pokud výše uvedená metoda nepomůže, zkuste restartovat router a poté se znovu připojit k bezdrátovému připojení z tabletu. Vyplatí se také zkontrolovat, zda je heslo zadané na tabletu správné. Pokud se váš tablet nepřipojí k bezdrátovému připojení, použijte doporučení uvedená v tomto článku. Ve většině případů jsou to oni, kdo pomáhá tento problém vyřešit.
22. října 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 20:00
    Bohužel to nejde ani do systémové nabídky. v čem je problém... 
  2. MŮJ H
    8 Leden 2024 16: 10
    Díky pomohlo to. Podíval jsem se do nastavení a udělal vše podle návodu a pomohlo to, díky