FreePrograms.me

Převod videa z formátu MP4 do formátu AVI

Конвертируем видео из формата MP4 в формат AVI


Vzhledem k rozmanitosti formátů se dnes mnoho uživatelů uchyluje ke konverzi. Jak si pamatujete, převod je proces převodu souborů z jednoho formátu do druhého. Dnes budeme mluvit o konverze videa z formát MP4 do formátu AVI. To lze provést různými způsoby, ale my se podíváme na převod pomocí Programy Movavi.

Stáhněte a nainstalujte tento program. Najdete jej na našem webu. Otevřete tedy nainstalovaný program a klikněte na položku "Přidat video". Zde přidáte MP4 video, které je potřeba převést do formátu AVI. To je podrobněji znázorněno na snímku obrazovky níže.

Конвертируем видео из формата MP4 в формат AVI


V záhlaví programu Movavi musíte vybrat "Převést na"a poté vyberte položku"Video a audioZde také vybereme požadovaný formát videa, konkrétně AVI.



Zbývá udělat ještě pár jednoduchých kroků. Musíte vybrat složku, do které bude převedené video uloženo. V této fázi byste neměli mít žádné problémy. Jakmile vyberete umístění pro uložení videa, musíte kliknout na „Старт". Poté začne proces převodu.

Tento proces může trvat několik minut nebo déle. Vše závisí na velikosti převáděného videa. Ve výsledku získáte AVI video, což je přesně to, co jsme potřebovali.

24. listopadu 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. NIKITA2613
    NIKITA2613
    4. prosince 2023 11:34
    Přišel jsem na to, jak převést z MP4, je to prostě pecka, děkuji
  2. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 08:30
    Podařilo se mi převést video! skvělý článek! Děkuju