FreePrograms.me

Používání alternativních písem na Steamu

Использование альтернативных шрифтов в Steam

Steam je oblíbená herní služba, kterou uživatelé používají k nákupu a spouštění počítačových her, k ukládání herních úspěchů, hledání podobně smýšlejících lidí atd. Ve výchozím nastavení služba používá písmo Arial, které se některým uživatelům může zdát příliš banální. Dnes se podíváme na to, zda je funkce změny písma možná na Steamu, a pokud ano, jak to lze provést.

Okamžitě byste měli tečkovat na i: na Steamu neexistuje způsob, jak úplně změnit písmo programu na nic jiného než Arial. Pokud vás však zajímalo, jak se uživatelům daří vkládat přezdívky, statusy nebo zprávy se zajímavým fontem, pak čtěte dál.

Použití alternativních znaků



Existuje velký seznam znaků Unicode, které nejsou zastoupeny na rozložení klávesnice vašeho počítače, ale systém je zná a rozumí jim.

Myšlenka je jednoduchá: otevřete seznam znaků Unicode, vyberete znaky, které se vám líbí, zkopírujete je do schránky a vložíte je do požadovaných polí Steam a vytvoříte požadované slovo (větu). Existuje několik způsobů, jak získat přístup ke znakům Unicode.

Metoda 1: Tabulka znaků systému Windows



Ve výchozím nastavení má OS Windows standardní aplikaci se znaky Unicode, ze které můžete zkopírovat potřebné znaky a použít je později podle svého uvážení.

  1. Chcete-li to provést, otevřete vyhledávací panel systému Windows a zadejte hledaný výraz "Tabulka symbolů". Otevřete výsledek, který se zobrazí.

    Использование альтернативных шрифтов в Steam


  2. Na obrazovce se objeví okno, ve kterém vytvoříte požadovanou kombinaci znaků pouhým kliknutím na ty, které se vám líbí, a poté lze napsaný řetězec se znaky zkopírovat do schránky.




Metoda 2: Použití online služby



Pokud z nějakého důvodu nemůžete použít tabulku znaků popsanou v první metodě, můžete pomocí online služby „Unicode Character Table“ vybrat potřebné znaky.

  1. Přejděte na stránku online služby pomocí tohoto odkazu https://unicode-table.com/ru. Levým tlačítkem myši vyberte libovolný symbol. Na obrazovce se objeví další nabídka, ve které budete muset vybrat tlačítko "Kopírovat do schránky".



  2. Vložte zkopírovanou postavu do požadovaného sloupce Steam a vytvořte tak požadované slovo nebo větu.


Metoda 3: Výběr znaků ze seznamu



A konečně, poslední způsob, jak získat neobvyklé znaky Unicode, je zkopírovat je z tohoto článku. Níže je seznam znaků Unicode, mezi nimiž můžete najít, vybrat a zkopírovat znaky, které se vám líbí, do schránky, abyste je pak mohli použít ve službě Steam.

A — Ắ ẳÂ ª ä ắ Ằ ằ Å À Ẵ ẵ Ä Ꭿ 凡 Ꮨ Á ₳ Ǻ ǻ α ά Ά ẫ á Ã ᗩ ᵰ
B — ᗷ ᗸ Ɓ ƀ ხ ℬ Ᏸ β ฿ ß ᗹ ᗽ ᗾ ᗿ Ђ 方 ␢ Ꮄ
C - č Ḉ ḉ ⊂ Ꮸ ₡ ¢ ¢ ç Č ċ Ċ☾ ℭ ℂ Ç Ĉ ć Ć ĉ ς
D — Đ đᗫ Ɗ Ď ď ȡ ð ∂ ₫
E - ê ξ Ě ę Έ Ế Ề Ể Ễ é Ê È£ Ē ℮ ē Ė ė € É ∑ ℯ ໂ ६ Ę ě è ع Є є έ ε
F — Ḟφ ḟ ╒ℱ ჶ ᶂ ₣ ƒ ∮
G — Ġ ġ Ğ ğ₲Ģ ģ Ꮆ ℊ Ǥ ǥ פ ᶃ Ꮹ Ĝ ĝ
H — ħЋ廾 ℌ ℏ ዙ Ꮵ ђ Ḩ Һ ℍ ℋ ℎ Ή ♅ Ĥ ḩ♄
I — ΐ ι Ï Ί ÎĨ ĩ Ī ī Ĭ ĭ ℑ ί м М İ į Įℐí Í î ϊ Ꭵ
J - ჟᶖ Ĵ ĵɉ
K — ќ ķ Ķ Ҝ₭ Ꮶ Ќ ҝ ﻸ ᶄ k
L — Ḽ ℓ Ł ł ľ ĽĹ ĺ Ļ Ŀ ŀ £ ℒ ļ λ ₤ ḽ ȴ Ꮭ £ Ꮑ
M — ᗰ♍₥ᙢℳ ʍᶆḾ爪♏ḿ
N — Ñ ή ŋ Ŋ Ńň ʼn ȵ ℵ ń Ņ ņ Ň ₦
O - ǿ θ θ σ ờ ớ ổ ợ ō ō ò ò ô ờ ọ ọ ợ ợ Ø ø ở ό ტ ö ö õ õ õ õ
P — ᖘ ק 尸 Ҏ ᶈ ₱ρ Ꭾ ☧ ℙ ℘ þ Þ Ꮅァ
Q — ჹ q Qℚ ᶐ Ǭ ǭ
R — ℝ ℜ ჩ ᖇ ř Ř ŗ Ŗ ℛ ℟ ŕ Ŕ ᶉ Ꮢ 尺
S — ŝ Ŝ ₰ ∫Ś ś š$ ֆᏕ ى § Ṧ ṧ ȿ Š ş Ş
T — τ ィ 干 Ṫ ṫ ナ ₸ ΐ Ţ ť ŧ Ŧ † T ţ Ť t Ꮏ Ꮖ テ ₮
U - ú ú ù û û ử ữ ự ∪ ∪ ᙀ ŭ ŭ ų ų ű ů ů ự ự ự ⋒ ủ ừ ū ử ữ ūū ũ ū ū ū ū ū ū ū ū ū ū ū ū ū ū ū
V — ∨ √ Ꮙ Ṽ✔ \/ ℣ ʋ✓ ṽ ᶌ
W — ẃ Ꮤ Ꮃ Ẃ ẁ Ẁ ฬ ᗯ ᙡ Ẅ ѡ ಎ ಭ Ꮚ Ꮗ ẅ ώ ω ŵ Ŵ₩
X — ჯ Ẍ ẍ ᶍ ⏆χ ✘ ᙭× ✗
Y — ẏ ϒ ɤ ¥ りɣ Ꭹ Ꮍ Ẏ

あぃ£У〓 §♥¤๑⊹⊱⋛⋌⋚⊰⊹ ๑۩۩... ✪ ✣ ✤ ✥ ✦ ❉ ❥ ❦ ❧ ☣ ❀ ❧ ❃ ❃ ☠ ☭ღღღ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ☇ ☈ ☊ ☋ ☌ ☍ⓛⓞⓥⓔ ๑•ิ.•ั๑ ๑۩۞۩๑ ✿ ♢ ♣ ♥ ♦ ✙✈ ✉ ✌ ✁ ❓ ✌ ✁ ✓ ❧ ➳ ➽ εїз❣•۰•●○●ゃ ō * ▒ ▬♦ ◊ ◦ ☼ ♠♣ ◘ ◙ ♫ ♪ ♪ の → あ ぃ £ ❤# @ & * ❁ ❀ ✿ ✾ ❃ ✺ ❇ ❈ ❊ ❉ ✱ ✲ ✩ ✭ ✲ ✩ ✭ ☼ ☀ ☽ ☾ ❤ ღ☻ ☺ ❂ ◕ Θ o O ♋ ☯ ㊝ ۰ • ● ▪ ▫ ๑ ☂ × ÷ = ≠ ∞ ˇ ± √ ☀ ☁ ☂ ☃ ☄ ☇ ☈ ☽ ☋ ☌ ☍ ☑ ☻ ☼ ☸☻ ☼ ☸ ♠ ♢ ♣ ♥ ♦ ✙ ✈ ✉ ✌ ✁♝ ♞♯♩♪♫ ♮ ☪ ♈ ₪ ™ ♂✿ ♥ の↑ ↓ ← → ㊣ ○ ● ○▲ ■ □ ▼ § ¥ 〒 ¢ £ ♀ ♀ ♂ &⁑ ✕✖ ♂ ♀ ♥ ☺ ☻ ► ◄ ↔ ↕ ♥ ▪ ▫ ☼ ♦ ▀ ▄ █ ▌ ▐ ░ ▒ ▬ ♦ ◊ ◘ ◙ ◦ ☼ ♠ ♣ ◘ ◙ ♪☑ ♪ ♪ ☑ ▬ ♦ ◊ ◦ ♠ ♣ ۰•● ❤ ●•۰► ◄ ↔ ↕ ▪ ▫ ☼ ♦ ♂♀♥❤☜☞☎☏⊙◎ ☺☻☼↔↕ ▪ ▒♪♪の★☆→ Doufáme, že tento článek vám dokázal dát odpověď na otázku, jak jsou ostatní uživatelé Sreams. Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k článku, určitě je zanechte v komentářích.
08. září 2017 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 17:43
    Na Steamu mám vždy výchozí písmo, už jsem si na něj zvykl a nechci ho měnit