FreePrograms.me

Jak změnit přihlašovací údaje ve službě Steam

Как поменять логин в Steam

Mezi všemi existujícími herními službami je Steam právem považován za nejoblíbenější. Tato služba má stovky milionů aktivních uživatelů, mezi nimiž pravděpodobně budete i vy. Pokud je podle vás aktuální přihlášení zastaralé, máte vždy možnost jej změnit.

Login je individuální uživatelské jméno, pod kterým vás mohou najít ostatní uživatelé služby Steam. V průběhu let může být přihlášení zastaralé, a proto je pochopitelná touha jej změnit.

Jak změnit přihlašovací údaje na Steamu?



  1. Spusťte program Steam a v případě potřeby se přihlaste pomocí svého účtu.

  2. Klikněte na své aktuální přihlášení v horní části okna programu. Na obrazovce se objeví další nabídka, ve které byste měli vybrat "Profil".

    Как поменять логин в Steam


  3. V novém okně klikněte na tlačítko "Upravit profil".



  4. V "jméno profilu" a zobrazí se vaše přihlašovací jméno. Proto, abyste mohli změnit své přihlašovací údaje, budete muset zadat nové uživatelské jméno.



  5. Po zadání nového uživatelského jména přejděte na úplný konec stránky a klikněte na tlačítko "Uložit změny"aby se nové přihlášení projevilo.


To je vlastně vše – jak vidíte, přihlašovací údaje lze změnit doslova během okamžiku. Pokud máte k článku ještě nějaké dotazy, budeme rádi, když se jich zeptáte v komentářích.
06. července 2017 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:14
    Pokud přihlašovací jméno, které bylo použito při registraci, nelze jej změnit, ale pokud je přezdívka v profilu, musíte jít do nastavení profilu a tam můžete přímo změnit přezdívku a avatar