FreePrograms.me

ASKfm pro Android: aplikace pro anonymní komunikaci

ASKfm для Android: приложение для анонимного общения

Každý z nás by se chtěl alespoň jednou zeptat svého partnera na otázku, která ho zajímá, ale zároveň zůstat v anonymitě. To vše bylo možné s pomocí aplikace ASKfm pro Android, se kterou můžete nejen pokládat anonymní otázky, ale také odpovídat na ty, které jsou vám adresovány.

ASKfm je unikátní sociální síť, která má více než 100 milionů aktivních uživatelů. Zvláštností této služby jsou otázky a odpovědi a otázky, které pokládáte, mohou být buď v otevřené podobě, to znamená, že uživatel bude vědět, kdo je klade, nebo anonymně.

Instalace aplikace



ASKfm si můžete nainstalovat pomocí odkazu na konci článku z oficiálního obchodu s aplikacemi pro Android. Kliknutím na níže uvedený odkaz ve vašem zařízení se na vaší obrazovce na stránce pro stažení aplikace ASKfm automaticky spustí Play Market. Stačí kliknout na tlačítko "Nainstalujte" a potvrďte stažení a pak už jen počkejte, až se aplikace stáhne a nainstaluje.

ASKfm для Android: приложение для анонимного общения


První start



Při prvním spuštění ASKfm se budete muset přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, budete si ho muset vytvořit dokončením obvyklé registrace pomocí vaší e-mailové adresy nebo pomocí již registrovaného účtu na Facebooku nebo VKontakte.



Proces registrace prostřednictvím e-mailu by neměl být pro žádného uživatele obtížný: budete muset vyplnit krátký dotazník, který obsahuje zadání vaší e-mailové adresy, nového hesla, uživatelského jména (login), jména a příjmení a také pohlaví, věk a jazyk. Nakonec, aby byl váš účet aktivován, budete muset přejít na profil svého e-mailového účtu, kam vám bude zaslán e-mail s potvrzovacím odkazem.



Po dokončení registrace je služba vyzvána k nastavení avatara pro váš profil a také k přidání seznamu zájmů.



Pomocí aplikace



A nakonec, po zadání všech podrobností, můžete aplikaci začít používat. Nejprve věnujte pozornost kartě "Stěna", což je váš profil. Zde budete okamžitě požádáni, abyste našli přátele z jiných sociálních sítí, kteří jsou již zaregistrováni v ASK. V případě potřeby můžete svým přátelům sdělit, že máte profil v ASK.



Přejděte na druhou podzáložku vlevo, kde se vám zobrazí náhodné otázky. Jakmile na tyto otázky odpovíte, budou přidány do vašeho profilu a vaši přátelé a další uživatelé budou moci vidět odpovědi na otázky, které jste dříve položili.



Centrální tlačítko je zodpovědné za zveřejnění příspěvku: může to být jednoduchá otázka, otázka fotografie, například, která fotografie je lepší, stejně jako otázka geolokace, která bude položena uživatelům v okolí.



Čtvrtá záložka vlevo je váš profil. Zde se zobrazí vaši přátelé, lajky, počet položených a zodpovězených otázek a také informace o profilu, které lze kdykoli upravit.



A konečně poslední pátá záložka vpravo je vyhrazena pro vaše přátele. Zde se zobrazí jak seznam přátel, tak jejich aktivity.



Pokud se vrátíte na první podzáložku, můžete přejít na kartu "Zajímavý". Tato sekce vám umožňuje trávit čas: zde se můžete anonymně účastnit průzkumů nebo odpovídat na otázky zcela náhodných uživatelů.



Výhody ASKfm



  • Zajímavý nápad s naprostou anonymitou;

  • Jednoduché, pohodlné a minimalistické rozhraní s podporou ruského jazyka;

  • Aplikace je k dispozici ke stažení a používání zcela zdarma.


Nevýhody ASKfm



  • Aplikace obsahuje reklamu, kterou nelze deaktivovat, i když za ni zaplatíte.
ASKfm je zajímavá a oblíbená aplikace, která si získala lásku mnoha milionů uživatelů po celém světě. Nyní není důvod k rozpakům, pokud chcete položit otázku zájmové osobě - ​​uživatel prostě nebude vědět, kdo otázku adresoval.

Stáhněte si ASKfm zdarma


Stáhněte si nejnovější verzi aplikace z Obchodu Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.askfm
06. září 2017 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 14:12
    Kdyby tak všude byly takové funkce pro anonymní dotazy)
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 17:44
    Aplikace, kde kladete otázky a zůstáváte v anonymitě, je velmi cool