FreePrograms.me

Způsoby, jak vyřešit chybu balíčku Instalační služby systému Windows při instalaci iTunes

Способы решения ошибки пакета Windows Installer при установке iTunes

iTunes je program, který si musí nainstalovat každý majitel zařízení Apple, protože pouze s jeho pomocí můžete navázat komunikaci a přenos dat mezi zařízením Apple a počítačem. Instalace programu bohužel neproběhne vždy správně a uživatelé se mohou čas od času setkat s chybou balíčku Instalační služby systému Windows.

Jak vyřešit chybu balíčku Instalační služby systému Windows při instalaci iTunes



Níže se pokusíme zvážit maximální počet způsobů, které mohou pomoci vyřešit problém při instalaci programu iTunes.

Metoda 1: Restartujte počítač



Mnoho problémů se systémem lze snadno vyřešit tím nejlogičtějším a nejjednodušším způsobem - restartováním počítače. Proto první věc, kterou musíte udělat, je restartovat počítač a poté pokračovat v používání následujících metod.

Metoda 2: Dokončete odebrání Apple Software Update


  1. Otevřete okno "Ovládací panely" - "Odinstalovat programy" a zkontrolujte seznam nainstalovaných programů. Pokud má Apple Software Update, klikněte pravým tlačítkem na software a vyberte "Vymazat".

    Способы решения ошибки пакета Windows Installer при установке iTunes


  2. Po dokončení odebrání softwaru musíte zkontrolovat registr systému Windows, zda v systému nezůstaly nějaké soubory. Chcete-li to provést, stiskněte klávesovou zkratku Win + Rzavoláním do okna "Běh"a zadejte do něj následující příkaz:

    regedit




  3. Na obrazovce se objeví okno registru systému Windows. Vyhledávací panel byste měli vyvolat pomocí kombinace kláves Ctrl+F. V okně, které se otevře, zadejte následující dotaz a vyhledejte jej:

    Aktualizace AppleSoftware




  4. Všechny zjištěné výsledky se zobrazí na obrazovce. Pokud nějaké existují, budete je muset všechny bez výjimky odstranit.

  5. Po dokončení odstranění zbytkových souborů restartujte počítač a zkuste znovu nainstalovat iTunes.


Metoda 3: Přeinstalujte Apple Software Update



Jak již víte, aplikace Apple Software Update je nejčastější příčinou problému. Tímto krokem doporučujeme tuto aplikaci přeinstalovat, což jí umožní opět správně fungovat.

  1. Chcete -li to provést, otevřete "Kontrolní panel" a přejděte do sekce "Programy a funkce".



  2. V seznamu nainstalovaných programů najděte Apple Software Update, klikněte na něj pravým tlačítkem a vyberte položku "Obnovit".



  3. Dokončete postup obnovení produktu. Aniž byste zavírali okno Ovládací panely, klikněte pravým tlačítkem na Apple Software Update a vyberte tento čas "Vymazat".



  4. Po dokončení odinstalace vytvořte kopii instalačního programu iTunes. Vytvořenou kopii budeme muset rozbalit pomocí libovolného archivačního programu, např. WinRAR.

  5. Chcete-li to provést, klikněte pravým tlačítkem myši na kopii a v rozevíracím seznamu vyberte punet "Extrahovat soubory".



  6. Určete složku ve vašem počítači, kde bude rozbalení provedeno.



  7. Otevřete výslednou složku se soubory a spusťte instalaci souboru AppleSoftwareUpdate.msi. Dokončete instalaci produktu.



  8. Restartujte počítač, spusťte původní instalační program iTunes (kopii můžete odstranit) a zkuste program nainstalovat do počítače znovu.
Jedna z výše uvedených metod by vám určitě měla pomoci. Pokud máte své vlastní metody řešení tohoto problému, podělte se o ně v komentářích.
10. června 2017 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:27
    Děkuji, pomohl mi restart zařízení, nyní vše funguje perfektně