FreePrograms.me

Jak odstranit všechny tweety najednou na Twitteru

Как удалить в Twitter все твиты разом


Dnes existuje obrovské množství služeb, mezi nimiž Twitter nadále zaujímá vedoucí postavení - sociální síť, jejíž podstatou je zveřejňování krátkých zpráv (tweetů). Pokud máte na svém profilu dostatečné množství tweetů, můžete je v případě potřeby všechny vymazat.

Jak již pravděpodobně chápete, používání standardního Twitteru znamená, že nebudete moci smazat velké množství tweetů najednou – zde budete muset každý příspěvek vymazat sami. To znamená, že v našem úkolu se budeme muset obrátit na pomoc služby třetí strany, která tuto službu poskytuje.

Odstraňte všechny tweety najednou



  1. Přejděte na stránku služby TwitterWipe pomocí tohoto odkazu http://twitwipe.com/ a klikněte na tlačítko "Začít".

    Как удалить в Twitter все твиты разом



  2. Chcete-li pokračovat níže, možná budete muset určit symboly zobrazené na obrázku. Tento postup je nezbytný k tomu, aby se systém ujistil, že jste skutečný člověk a ne bot.



  3. V příštím okamžiku se budete muset přihlásit na Twitter pomocí svých osobních údajů a poté povolit službě TwitterWipe přístup k vaší stránce.



  4. V zásadě jste všichni připraveni vymazat všechny příspěvky na vašem profilu. Systém se navíc zeptá, zda jste si svým rozhodnutím jistý. Pokud ano, pak klidně stiskněte tlačítko "Yes".



  5. Začne proces čištění, jehož délka bude samozřejmě záviset na počtu tweetů ve vašem profilu. Jakmile systém dokončí svou práci, měli byste vidět stav „Vše hotovo“. Můžete to ověřit ve svém profilu.

Tímto jednoduchým způsobem jsme smazali všechny tweety najednou. Doufáme, že tento článek byl pro vás užitečný. Pokud máte nějaké dotazy, zeptejte se jich v komentářích.

12. dubna 2017 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 21:24
    Článek byl velmi užitečný! Vše jsem velmi rychle smazal! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 20:44
    Dlouho jsem nebyl na Twitteru, rozhodl jsem se vyčistit zeď, vše bylo rychle a snadno smazáno, děkuji