FreePrograms.me

Holo Launcher je pohodlná aplikace pro ovládání vašeho smartphonu

Holo Launcher - удобное приложение для управления вашим смартфоном
Holo Launcher umožňuje plně obnovit styl ICS na zařízení založeném na Androidu. Díky programu můžete zobrazit náhled plochy, poskytnout ovládání gesty a podporovat plynulé rolování. Specifikem Holo Launcheru je, že má 9 tabulek pro práci, mřížku 10 x 10, možnost zálohování a obnovení nastavení, widgety, možnost přizpůsobení mřížky a stránek.

Holo Launcher - удобное приложение для управления вашим смартфоном


Rusky mluvící uživatelé nebudou mít problémy s porozuměním nápisům, protože aplikace je přizpůsobena pro ruský jazyk. Ovládání aplikace je jednoduché a rozhraní intuitivní. Proces instalace probíhá automaticky. Launcher bude užitečný pro ty, kteří chtějí, aby design jejich mobilního zařízení byl individuální a barevný.



Aplikace může být provedena systémově. Chcete-li to provést, musíte zkopírovat soubor „.apk“ a přesunout jej do adresáře systém / aplikacea poté nastavte oprávnění "rw-rr“ a restartujte zařízení. Aby se data o hovorech a zprávách zobrazovala na ploše, je potřeba nainstalovat Holo Notifier https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobint.hololauncher, odkaz, na který vám také poskytujeme. Stáhněte si Holo Launcher pro Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobint.hololauncher
10. listopadu 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Qwe45
    Qwe45
    3. prosince 2023 17:48
    pohodlný launcher pro smartphone, menší zpoždění s ním 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:08
    Skvělý hola iLauncher pro váš telefon, vše funguje dobře a nechybuje