FreePrograms.me

Dumpper Wi-Fi: stahování, instalace a používání programu

Dumpper Wi-Fi: скачивание, установка и использование программы

Dumpper Wi-Fi je program pro hádání hesla Wi-Fi, který se vám bude hodit při testování zranitelnosti bezdrátové sítě nebo když zapomenete její heslo. Nyní vám řekneme, kde stáhnout, jak nainstalovat a jak tento program správně používat.

Stáhněte a nainstalujte
Chcete-li používat program Dumpper, budete kromě něj potřebovat další nástroj JumpStart, který je schopen přistupovat k bezdrátovým sítím, pokud máte pin routeru, který je obvykle uveden na zadní straně routeru.

Oba programy jsou volně ke stažení. K tomu stačí jít klikněte na tento odkaz https://disk.yandex.ru/d/v3mHZKz-dLGVfg a stáhněte si archiv se soubory přes Disk Google (archiv neobsahuje viry).

Po stažení archiv rozbalte na vhodné místo v počítači. Dále přejděte do složky se staženými programy, přejděte do složky JumpStart a nainstalujte tento nástroj dvojitým kliknutím levého tlačítka myši na soubor setup.exe.

Dumpper Wi-Fi: скачивание, установка и использование программы



Samotný proces instalace JumpStart není složitý. Postupujte podle pokynů instalačního programu, dokud se nenainstaluje program JumpStart a jeho zástupce se nezobrazí na ploše.

Pomocí Dumpperu
Jakmile je nástroj JumpStart nainstalován, můžete bezpečně spustit Dumpper.

Pokud vás systém při spouštění upozorní na chybu, zkuste aplikaci spustit jako správce. Pokud to nepomůže, pak počítač nebo notebook, který používáte, nepodporuje připojení k bezdrátové síti. Proto buďte opatrní.

Po spuštění klienta Dumpper uvidíte okno programu. Klepněte na tlačítko Skenovataby nástroj mohl detekovat všechny aktuálně dostupné přístupové body Wi-Fi.



Vyberte požadovaný bod kliknutím levým tlačítkem myši a přejděte na kartu Wps.

Na této kartě zaškrtněte políčko vedle Todas Las redesa ve spodní části okna programu zadejte cestu ke složce, kde je uložen již nainstalovaný nástroj JumpStart.

Pro spuštění programu klikněte na tlačítko Iniciátor JumpStart, po kterém budete přesměrováni do okna JumpStart.

Po dokončení těchto kroků vám výše uvedený nástroj poskytne PIN kód pro vybraný přístupový bod.

22. srpna 2016 9
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Alexander
    30. dubna 2017 00:06
    To vůbec nejde. Stáhl jsem si to pro testování, nepotřebuji volňáska doma, chtěl jsem v práci používat wifi někoho jiného. Ne tak. Síť vidí, že hesla jsou zbytečná sada čísel. Nic nesnímá, nepřipojuje se k žádné síti. Rozvod se zdá být nepochopitelný.
  2. Kait.15
    2. května 2017 10:52
    Použili jste tento nástroj ve spojení s JumpStart?
  3. Michal
    8. července 2017 14:51
    Nástroj nefunguje. Na kartě Wps pro vybranou síť jsem zpočátku napsal Wps Pin:30546707
    Pak jsem stiskl Iniciar JumpStart se spustil, jen jedno číslo 30546707 zespodu zmizelo a objevilo se 4 minuty a nakonec jsem vytvořil dopravní značku 3.1 „cihla“.
    Myslím, že jste zapomněli vložit soubor s výběrem PIN kódů do JumpStartu. Pro jeden model routeru může být mnoho PIN kódů, ale vy máte pouze jeden.
    ZLEPŠIT PROGRAM

    ROZUMÍM, JAK PROGRAM FUNGUJE.
    Program je navržen tak, že znáte pin wps. Na zadní straně routeru najděte PIN:00000000
    Nalevo od tlačítka „Initial JumpStart“ v poli WpsPin: odstraňte staré a zadejte na routeru 00000000
  4. Azim
    11. října 2017 12:36
    Nevěděl jsem, jak to stáhnout
  5. asim
    27. listopadu 2018 10:25
    Síť vidí, že hesla jsou zbytečná sada čísel. Nic nesnímá, nepřipojuje se k žádné síti. Rozvod se zdá být nepochopitelný.
  6. Kait.15
    30. listopadu 2018 12:07
    asim. Tento software nelze nazvat spolehlivým. Za prvé je jeho podpora již dávno zastavena vývojářem, což znamená, že jeho funkčnost se zařízeními není nijak garantována, a za druhé je tento nástroj zaměřen na hackování bezdrátových sítí, které ze své podstaty nemohou zaručit ani bezpečnost dat z vaší strany nebo záruky přijímání bezpečnostních klíčů z jiných sítí.
  7. prak
    prak
    15. dubna 2022 10:07
    odkaz nefunguje

    odkaz nefunguje
    1. adminvag
      15. dubna 2022 21:18
      Vyměněno, funguje to, díky za tip))
  8. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:25
    Jednou se mi podařilo najít heslo v wi-fi dumperu, ale aplikace není moc dobrá