FreePrograms.me

Oprava chyby „BSvcProcessor přestal fungovat“

Исправление ошибки «Прекращена работа программы BSvcProcessor»
Pokud jednoho dne uvidíte na svém počítači zprávu s textem „Program BSvcProcessor přestal fungovat“, pak nespěchejte s křikem na plné hrdlo a nepropadejte panice. Za prvé, hardware počítače nebyl tímto problémem nijak poškozen a za druhé lze chybu „vyléčit“ celkem jednoduše. Ale pojďme mluvit o všem popořadě. Příčiny

Pokud se zobrazí chybová zpráva o programu BSvcProcessor, máte pravděpodobně v počítači nainstalovaný jeden z těchto dvou nástrojů:
  • Bing Bar
  • Bing Desktop

Obě aplikace jsou produkty společnosti Microsoft, ale dosud nebyly zahrnuty v seznamu programů, které jsou standardně dodávány s operačním systémem Windows. Kromě toho jsou nástroje Bing poměrně často propagovány jako doplňkový obsah pro jiné programy, což znamená, že možná ani nevíte, že alespoň jeden z nich na vašem PC existuje.

Исправление ошибки «Прекращена работа программы BSvcProcessor»


Chcete-li vyřešit problém s BSvcProcessor, budete muset najít tyto nástroje a odstranit je. Pokud si je chcete ponechat pro budoucí použití, tak programy stejně odinstalujte a po vyčištění systému je nainstalujte znovu, prostě to proveďte přes Bing oficiální stránky.

Pokud jde o odstranění utilit Bing, je třeba poznamenat, že nejlepší způsob, jak to provést, je vyčistit registr a plně prohledat nainstalované programy (zkontrolovat systém, zda neobsahuje nechtěné a pochybné aplikace). Tento nástroj vám pomůže se s tím vypořádat CCleaner.



K tomu všemu vám neublíží kvalitní antivirový software. Proveďte hloubkovou analýzu systému pomocí antiviru a odstraňte škodlivé soubory. Kromě toho můžete použít utilitu AdwCleaner, který je schopen efektivně odstraňovat „virový“ obsah (myšleno programy, které byly nainstalovány bez upozornění uživatele a slouží pouze pro reklamní účely).

Celkový

Podle výše uvedených pokynů se můžete snadno zbavit vzniklé chyby. Doufáme, že vám tato krátká instrukce pomohla pochopit, jak opravit chybu programu BSvcProcessor.
15. července 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:34
    Můj přítel měl tuto chybu, nevím, jak to vyřešil, ale vyřešil to.