FreePrograms.me

Je možné nabíjet tablet, pokud je nabíjecí konektor rozbitý?

Можно ли зарядить планшет, если сломался разъем для зарядки?
Neopatrné používání elektronického zařízení, tak či onak, povede k tomu, že některé jeho prvky se mohou stát nepoužitelnými. Takže při neopatrném používání nabíjecího konektoru v tabletu a při dalších pokusech o jeho použití se tablet nemusí nabíjet vůbec, nebo co je mnohem horší, mohou vycházet jiskry ze zásuvky. Co ale dělat, když k tomu dojde a tablet je třeba naléhavě nabít? Na tuto otázku se vám pokusíme odpovědět. První kroky

Nejprve se pokuste určit stupeň poškození. Stává se, že konektor nefunguje kvůli skutečnosti, že kontakty jednoduše vypadly. V tomto případě s největší pravděpodobností pomůže zpětné připájení stejných kontaktů. Pokud je problém mnohem závažnější, měli byste se uchýlit přímé nabíjení tabletu.

Přímé nabíjení tabletu

Proces zahrnuje odebrání funkční baterie z jiného zařízení a připojení jejích svorek k baterii, kterou je třeba nabít.

Vezměte v úvahu skutečnost, že při takovém zapojení musí odpovídat napětí a proud baterií.


Při přímém nabíjení se elektřina bude postupně přenášet z jednoho zdroje na druhý, ale počítejte s tím, že tento způsob může poškodit obě baterie. Abyste příliš neriskovali, doporučujeme vám před provedením takové operace kontaktovat technické servisní středisko, kde vám kvalifikovaní odborníci pomohou tento problém vyřešit.
11. července 2016 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 21:35
    Myslím, že to tak nefunguje a potřebuji novou zásuvku na nabíječku