FreePrograms.me

Uložte zvuk ve formátu Audacity do formátu MP3

Сохраняем аудио в программе Audacity в формат MP3

Tento program je oblíbený pro svou jednoduchost a všestrannost. Pracovat v něm nezvládnou ani nejzkušenější uživatelé. Jeho možnosti a princip fungování jsme již popsali na našem webu. A my vám dnes prozradíme jak uložit zvukový soubor a tento program ve formátu MP3. Možná si někdo položí velmi zřejmou otázku: jaká je obtížnost ukládání ve formátu MP3? Faktem je, že když se pokusíte uložit v Audacity v tomto formátu, jednoduše jej nenajdete, protože není k dispozici pro uložení. Ale nebuď naštvaná. Zde si jej můžete uložit do formátu MP3 a my vám řekneme, jak na to.

Jako obvykle spusťte Audacity a upravte soubor, který potřebujete. Poté musíte přejít do sekce "Soubor“ a poté vyberte „Vývozní".
Сохраняем аудио в программе Audacity в формат MP3


Zde v rozevíracím seznamu stačí vybrat formát MP3. Po několika sekundách se upravený soubor uloží do vašeho počítače ve formátu MP3.



Ale je tu jedna malá nuance. Chcete-li v tomto programu uložit soubor ve formátu MP3, musíte nejprve nainstalovat knihovnu Lame. Odkaz na stažení najdete na konci článku. Po stažení této knihovny je nutné ji umístit do složky programu Audacity. Dále budete muset restartovat program a můžete uložit zvukové soubory ve formátu MP3. Pokud upravujete zvukové soubory pomocí Audacity a chcete je uložit ve formátu MP3, použijte doporučení uvedená v tomto článku.

Stáhněte si zdarma knihovnu Lame


Stáhněte si program z oficiálních stránek
20. března 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. dáma
    2. dubna 2017 23:59
    Dík!!
  2. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:54
    skvělý program! Vždy ukládám zvuk přes tento program! 
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:19
    Výborný program, dobrý zvuk ve formátu MP3