FreePrograms.me

Kontrola rychlosti psaní na klávesnici pomocí online služeb

Проверяем скорость набора текста на клавиатуре с помощью онлайн-сервисов

Někteří lidé píší na klávesnici velkou rychlostí, jiní po ní sotva pohybují prsty. Vše záleží na uživateli, který text píše. Pokud máte zájem zjistit rychlost psaní na klávesnici, můžete k tomu použít speciální programy nebo online služby, které vám umožní provádět vaši práci v každém moderním prohlížeči. Dnes si povíme něco o online službách tohoto typu. Není těžké uhodnout, že existuje mnoho takových služeb. Proto budeme zvažovat ty nejkvalitnější a nejoblíbenější.

Sólo online


Mnoho lidí zná program pro rozvoj dovedností psaní na klávesnici, který s názvem Solo. Má rozsáhlou funkčnost a můžete si vyzkoušet rychlost psaní. Pokud nechcete program instalovat, můžete použít službu online. Vyberte rozložení klávesnice, které potřebujete, a začněte test rychlosti.

Přejděte na web Solo

FastFingers


Nejste spokojeni s předchozí službou? Pak můžete využít další službu, která je také velmi dobrá pro kontrolu rychlosti vašeho psaní. Kliknutím na odkaz budete přesměrováni na stránku, kde můžete okamžitě začít testovat. Dostanete minutu a náhodně vybraný text.

 Přejděte na web FastFingers 

Kurzivní psaní


Princip této služby je velmi podobný předchozí. Navrhuje také napsat text za minutu. Poté vám budou předloženy výsledky testu. Ale na rozdíl od předchozí služby má text, který zde napíšete, sémantický význam.

Přejděte na webovou stránku Cursive Writing

Všechny 10


No, pokud chcete obdržet certifikát s vašimi výsledky (samozřejmě v elektronické verzi) vaší rychlosti psaní, pak byste měli použít službu Všech 10 Zde budete také požádáni o zadání textu a na základě zadáním výsledků vám bude přiděleno místo v žebříčku. Udává se také průměrná rychlost a procento chyb.

 Přejít na web Vše 10 Chcete-li zkontrolovat rychlost psaní na klávesnici, můžete použít speciální online služby. A ty nejoblíbenější a nejkvalitnější umožní naučit se vysokou rychlost psaní.
02. března 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 13:38
    cool program! Získal jsem velmi vysokou rychlost psaní na klávesnici! Děkuju! 
  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 23:48
    Skvělý program. Dříve existovala webová stránka, kde jste museli psát text a účastnit se tak závodů na psacích strojích. připomíná mi)
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:48
    Ukázalo se, že nejsem tak špatný v rychlém psaní na klávesnici