FreePrograms.me

Zimbra Mail

Почта Zimbra

Výhodou takové pošty je, že je obtížné ji hacknout. K takovému e-mailu také nemáte vzdálený přístup. Dnes budeme mluvit o poště, která se nazývá Zimbra. Tato pošta je ideální pro firemní účely a obsahuje také mnoho užitečných funkcí. Zimbra Collaboration Server je podnikové e-mailové řešení. A nejde jen o poštu. Tento software má kalendář, nástroj pro spolupráci a mnoho dalšího. Zimbra Collaboration Server je ideální pro velké i malé společnosti.

Rada: k návštěvě pošty použití Prohlížeč Yandex. Má další ochranu proti virovým odkazům v přijatých e-mailech.

Zimbra mail má extrémně uživatelsky přívětivé rozhraní. Velmi pohodlná je také skutečnost, že k této poště lze přistupovat na dálku z mobilních zařízení. Samozřejmě předtím musí společnost nainstalovat poštu Zimbra na server a nakonfigurovat jej.

Zimbra umožňuje uživatelům pracovat s e-mailovými klienty, kteří podporují POP/POPS a IMAP/IMAPS. K takové poště je možné přistupovat i přes webové rozhraní. Zimbra mail má vysokou antispamovou ochranu. Kromě toho má uživatel možnost nakonfigurovat shromažďování pošty z jiných poštovních schránek na email Zimbra. Zimbra pošta se dá dlouze popisovat. Abyste k němu měli přístup, musí ho vaše společnost nastavit a poskytnout vám přihlašovací jméno a heslo. Pokud je toto vše implementováno, pak se k tomuto e-mailu dostanete přes webové rozhraní, konkrétně přes odkaz https://mail.iks.ru.
19. února 2016 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. marsel.salikhov
    marsel.salikhov
    4 Leden 2022 18: 39
    Nemohu se přihlásit ke svému e-mailu z domácího počítače.

    Nemohu se přihlásit ke svému emailu.
    1. vtb69
      11 Leden 2022 10: 46
      Jaký druh pošty máte?
  2. román0902
    22. listopadu 2023 14:37
    Super příspěvek, moc se mi líbil. Děkuji autorovi.