FreePrograms.me

Macro Recorder - program, který si pamatuje akce uživatele

Macro Recorder - программа, запоминающая действия пользователя

Takové programy se nazývají autoclickery. Co je podstatou těchto programů? Jednoduše řečeno, takové programy si pamatují určité akce, například akce myši, které uživatel zaznamenává v určitých časových obdobích. Dnes si povíme něco o autoclickeru pro počítačovou myš. Programů tohoto druhu je poměrně hodně. Princip fungování mnoha z nich je podobný. Proto se podíváme na velmi oblíbený program v této oblasti s názvem Macro Recorder. Pomocí tohoto programu můžete zaznamenávat makra, která výrazně zvýší produktivitu prácekdyž potřebujete provést stejný typ akcí.

Macro Recorder má velmi přehledné uživatelské rozhraní. Aby bylo možné zaznamenat a následně přehrát akce, musí uživatel vynaložit minimum času a úsilí.

Okamžitě stojí za zmínku, že Macro Recorder je veden podle souřadnic kurzoru myši. To znamená, že při přehrávání makra zaznamenaného v tomto programu je nutné, aby všechny programy, okna a karty byly na stejném místě jako v době nahrávání.

Macro Recorder není pouze autoclicker pro myš. Pomocí tohoto programu můžete nahrávat akce a klávesnice. Zaznamenaná makra můžete také uložit do počítače. V budoucnu nelze nahrávat nová makra, ale používat stávající. Macro Recorder je vynikající autoclicker pro vaši myš. Má vynikající kvalitu a uživatelsky přívětivé rozhraní a úspěšně funguje na počítačích s nainstalovaným systémem Windows.

Stáhněte si Macro Recorder zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://static.jitbit.com/MacroRecorderSetup.exe
07. srpna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:10
    Rozumím tomu správně, že Macro Recorder je obdobou klikru?