FreePrograms.me

Anglicko-ruský překladatel s přepisem

Англо-русский переводчик с транскрипцией

Jak jste již pochopili, dnes o tom budeme mluvit online překladatelé. Náš web již zkontroloval velké množství různých online služeb, díky kterým můžete rychle a efektivně překládat texty do různé světové jazyky. Dnes si ale povíme něco o podobných službách, které umí nejen přeložit daný text, ale také vám pomohou zjistit přepis slov obsažených v uživatelsky zadaném textu. Začněme webem, který se nachází na adrese http://myefe.ru. Zde nebudete moci překládat texty ve velkých objemech, ale můžete přeložit až 10 slov. Zároveň se naučíte přepis všech zadaných slov. Ale je tu jedna věc. Překladač pracuje pouze v následujícím směru: z angličtiny do jakéhokoli jiného jazyka. To znamená, že pokud potřebujete překládat z angličtiny do ruštiny, musíte vybrat směr překladu „anglicko-ruština“.

Chcete-li tuto službu používat, musíte přejít na výše uvedený web. Poté stačí vybrat "Anglický přepis, výslovnost a překlad slov".

Další služba, která vám poskytne nejen překlad textu, ale i jeho přepis, se nachází na adrese http://en-umbrella.ru/onlajn-perevodchik-slovar-s-transkriptsiej-anglo-russkij-i-drugie-yazy-ki/(Kliknutím na tento odkaz budete přesměrováni přímo do sekce, kterou potřebujete). I zde je vše jednoduché. Musíte zadat nebo zkopírovat požadované slovo do řádku překladače. Poté ve výsledku obdržíte překlad slova, jeho přepis a další užitečné informace. Princip mnoha překladačů s funkcí transkripce je velmi podobný. Proto tento článek představuje pouze dvě služby, které takovou funkci poskytují. Nezapomeňte však, že prostřednictvím takových služeb nebude možné překládat velké objemy textu a získat přepis každého slova.
08. července 2015 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Maria
    Maria
    5. října 2015 17:43
    uh uh uh uh uh uh uh uh uh uh uh uh uh uh uh uh
  2. Kateřina
    Kateřina
    20. února 2016 15:03
    Nic není jasné
  3. Kait.15
    21. února 2016 12:29
    Ekaterino, s čím konkrétně máš problémy?
  4. ksenia_otvaga
    20. listopadu 2023 21:10
    V předmětu angličtina jsme byli požádáni, abychom napsali překlad z přepisu, nikde jsem to nenašel, našel jsem to na tomto webu, díky webu. zachránil jsi mě! 
  5. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:40
    Toto je poprvé, co jsem viděl vestavěný přepisovač v překladači. Velmi pohodlné.