FreePrograms.me

Chyba Shockwave flash havarovala - jak ji opravit v prohlížeči Yandex?

Ошибка Shockwave flash has crashed - как исправить в яндекс браузере?

K čemu se dnes používají webové prohlížeče? Samozřejmě pro různé účely. Nejčastěji však uživatelé používají prohlížeče ke sledování videí, filmů, poslechu hudby, hraní online her a dalším podobným činnostem. Mimochodem, mnoho prohlížečů má společné to, že obsahují přehrávače Flash a Shockwave. Takoví hráči jsou potřeba k hraní například flashových her. Flash a Shockwave jsou multimediální přehrávače. Mnoho uživatelů Prohlížeč Google Chrome Chybu „Shockwave flash has havaroval“ pravděpodobně znáte. Rázová vlna je přehrávač od slavné společnosti Adobe. A jak jste již pochopili, díky tomuto přehrávači můžete pracovat s flashovými aplikacemi. Pro prohlížeč Google Chrome již byla na našem webu popsána metoda opravy této chyby. Dnes se pokusíme zjistit následující otázku: co dělat, když se v prohlížeči Yandex objeví chyba "Záblesk rázové vlny se zhroutil".

Aktualizujte svůj prohlížeč:
Možná bude stačit aktualizovat se Prohlížeč Yandex a problém zmizí, protože všechny používané moduly se aktualizují spolu s prohlížečem. Zvláště pokud máte starou verzi.

Nezapomeňte, že taková chyba může být jednorázová. Proto můžete jednoduše restartovat prohlížeč. Doporučuje se také přeinstalovat prohlížeč. Přestože jde o primitivní akce, často pomáhají. I když máte problém tohoto druhu ne s prohlížečem Yandex, měli byste nejprve provést tyto 2 jednoduché kroky.

Pokud výše uvedené kroky nepomohly, musíte něco udělat jinak. Nejprve budete muset přejít do nabídky "Moduly". V prohlížeči Yandex se to dělá takto. Klikněte na ikonu "Nastavení“ (je v pravém horním rohu).
Ошибка Shockwave flash has crashed - как исправить в яндекс браузере?


Poté přejděte na konec stránky, která se otevře, a klikněte na položku "Zobrazit pokročilá nastavení".


Nyní hledáme blok"Ochrana osobních údajů"a v něm klikněte na položku"Nastroyki soderzhimogo"Vypadá to takhle."


Otevře se nové okno, kterým musíte procházet, dokud nenajdete položku "Zásuvné moduly". Zde musíte kliknout na podpoložku "Správa jednotlivých modulů". Po dokončení všech výše uvedených kroků se dostanete do nabídky "Zásuvné moduly"A tady hledáme modul"Adobe Flash Player". Než to uděláte, klikněte v pravém horním rohu okna na znaménko plus vedle položky "víceNyní přejděme k Adobe Flash Player.


Na snímku obrazovky můžete vidět, že prvky tohoto modulu jsou povoleny a fungují v prohlížeči Yandex. Tak to je. Chyba „Shockwave flash se zhroutila“ může nastat, protože nebyly povoleny prvky Adobe Flash Player. Musíte to tedy zkontrolovat a v případě potřeby je povolit.

Existují také situace, kdy se objeví chyba „Shockwave flash havaroval“ kvůli selhání automatické aktualizace modulu. Pokud je tomu tak, pak v této nabídce uvidíte nápis naproti modulu s podobným obsahem "Stáhněte si požadovanou aktualizaci". Stačí kliknout na tento nápis. Prohlížeč Yandex se velmi snadno spravuje a používá. Zdá se, že složitá chyba „Shockwave flash havaroval“ je v něm vyřešena poměrně rychle.
19. února 2016 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. 2433
    2433
    6. října 2015 14:39
    VŠECHNO JSEM TO DŘÍV DĚLALA A NEPOMOHLO TO!!!
  2. Irina K
    Irina K
    6. února 2016 21:11
    Děkuji za informaci. Vše se nám díky Vám podařilo opravit.
  3. Nicholas
    Nicholas
    7. srpna 2016 13:38
    Stejné svinstvo nepomáhá. Jen v Mozille nejsou žádné problémy, ale na to nejsem zvyklý
  4. Kait.15
    8. srpna 2016 11:24
    Nikolayi, provedl jsi kompletní přeinstalaci prohlížeče? Flash Player je zabudován do prohlížeče Yandex, takže po úplné přeinstalaci je problém zpravidla vyřešen.
  5. Hračka Bonnie
    5. září 2016 09:35
    Děkujeme za vaši pomoc! S chybou jsem se vypořádal už dávno :)!