FreePrograms.me

VSDC Free Video Editor 9.1.5

Video editor je určen pro úpravy video souborů a vytváření videoklipů různé složitosti pomocí různých video a audio efektů. Program má skvělou funkčnost a schopnosti a zároveň jednoduché a intuitivní rozhraní, které vám umožní vytvářet vlastní video soubory s minimálním úsilím.
Můžete si stáhnout VSDC Free Video Editor a používat jej zcela zdarma bez jakýchkoli omezení (žádná zkušební doba, žádné vodoznaky, žádné reklamy). Máte však možnost pomoci projektu přihlášením se k odběru služby technické podpory.
Video editor patří do třídy nelineárních video editorů. To znamená, že na rozdíl od většiny editorů, ve kterých jedna scéna nahrazuje druhou, v našem editoru může být každý editační objekt umístěn kdekoli na scéně a mít libovolnou velikost. Různé parametry, poloha a tvar objektů se navíc mohou v průběhu času libovolně měnit.

Na téměř jakýkoli objekt v editoru videa můžete použít různé video a zvukové efekty, abyste dosáhli požadovaného výsledku. Protože je počet různých video efektů velmi velký, jsou všechny rozděleny do pěti kategorií: barevná korekce objektu, transformace objektu, použití video filtru na objekt, další efekty a efekty přechodu z jednoho objektu na druhý.
Režimy prolnutí a filtry.
Dalším způsobem, jak změnit vzhled videa podle svých preferencí, je použití režimů prolnutí. Dejte svým videím jedinečný profesionální vzhled s řadou přizpůsobitelných možností. Začátečníci a uživatelé, kteří chtějí zkrátit dobu úprav, mohou použít stylové filtry – jedním kliknutím.
Maska.
VSDC Free Video Editor umožňuje vytvářet masky různých typů a tvarů pro zvýraznění a také schopnost rozmazat a skrýt určité prvky videa. Masku lze použít k aplikaci speciálních efektů uvnitř i vně oblasti masky. Nejčastěji se maska ​​používá, když je nutné rozostřit obličej pro zachování osobního soukromí a také odstranit nežádoucí předměty/znaky z videozáznamu.
Modul pro sledování pohybu.
Modul sledování pohybu umožňuje sledovat pohyb libovolného objektu ve videu a výslednou trajektorii pak přiřadit jinému objektu – například podpisu, masce, obrázku nebo ikoně. Pomocí tohoto nástroje můžete snadno vytvořit cenzurní masku pro pohybující se objekt nebo titulek, který následuje za prvkem, na který odkazuje.
Rychlý export na sociální sítě.
Speciální exportní profily vám pomohou připravit videa ke zveřejnění na sociálních sítích Facebook, YouTube, Instagram, Twitter a Vimeo a ušetří vám tak starost s výběrem požadovaného formátu a dalších nezbytných nastavení.
Subpixelová přesnost.
Objekty jsou umístěny na scéně se subpixelovou přesností, což umožňuje hladký pohyb, rotaci, transformaci a přesné vzájemné umístění.
Podporuje všechny populární formáty.
Náš video editor podporuje téměř všechny multimediální video a audio formáty a kodeky, stejně jako obrazové formáty. Proto na rozdíl od jiných editorů, které podporují pouze určitou sadu formátů, nebudete k úpravě souboru, který potřebujete, potřebovat další konverzní nástroje.
Export 4K a HD.
VSDC je v současnosti jediný bezplatný editor videa, který umožňuje exportovat videa pomocí nového kodeku H265/HEVC. To zajišťuje vysoce kvalitní výstup s minimální velikostí souboru, což je velmi důležitý faktor při zpracování 4K a HD videa.
Vytváření videí pro multimediální zařízení.
Díky vestavěnému profilovému systému můžete snadno vytvářet videa pro většinu populárních multimediálních zařízení, jako jsou DVD přehrávače, iPod/iPhone/iPad, PSP, jakékoli smartphony a telefony, Sony PlayStation, Xbox, Zune, Archos, iRiver, Creative Zen, Blackberry, MP4 přehrávače a další.
Práce s diagramy.
Budete moci vytvářet různé typy grafů včetně 3D: histogram, zásobníkový graf, bodový graf, bublinový graf, spojnicový graf, korelační graf, dynamický graf, krokový graf, spline graf, vyplněný spojnicový graf, vyplněný spline graf, skládaný spojnicový graf s vyplněným, skládaným spline grafem s výplní, rozsahovým grafem, Ganttovým grafem, koláčovým grafem, 3D koláčovým grafem, 3D torusem, radarovým bodovým grafem, radarovým spojnicovým grafem, radarovým spojnicovým grafem s výplní, radarovým spline grafem, radarovým spline grafem s výplní, trychtýřem , pyramida, 3D pyramida, finanční sloupcový graf, finanční svícenový graf. Zvláštností takových objektů je schopnost pracovat s daty, která v čase mění svou hodnotu a samotná datová sada se může dynamicky měnit. Vzhled grafů je navíc plně přizpůsobitelný (vzhled grafů, souřadnicové osy včetně vlastních os, legendy, názvy grafů a os, značení čar, popisky na osách a další prvky), což vám umožní vytvořit přesně grafy, které potřebujete. A vestavěná barevná schémata vám umožní rychle vybrat nejvhodnější vzhled pro vaše grafy.
Knihovna video souborů (plánováno pro budoucí vydání).
Editor videa vám umožňuje vytvořit si vlastní knihovnu multimediálních souborů se stručným nebo podrobným popisem každého z nich. To vám umožní uspořádat vaše mediální soubory a usnadnit vyhledávání a přístup k souborům.
Stabilizace videa.
Kvalita materiálu zachyceného pomocí dronů, akčních kamer nebo jiných zařízení při nahrávání na cestách často ponechává mnoho přání. Stabilizační nástroj VSDC může sloužit jako virtuální stativ, který eliminuje otřesy nebo jiné nedokonalosti videa způsobené pohybem kamery a přemění jej na mnohem kvalitnější obraz videa.
Okamžitě nahrávejte videa na YouTube.
VSDC Free Video Editor umožňuje nejen využívat profily pro export na sociální sítě, ale nabízí také nahrávání videí na YouTube přímo z aplikace na pár kliknutí.
Vestavěný nástroj pro vypalování DVD.
Součástí video editoru je i utilita pro vypalování DVD, která vám umožní videa nejen vytvářet, ale i vypalovat na disky.
Konvertor video souborů.
Aplikace je navržena tak, aby rychle převáděla video soubory z jednoho formátu do druhého. Má základní možnosti úpravy videa: odstranění nepotřebných fragmentů, rozdělení videa na části a sloučení několika souborů do jednoho.
Správce stahování videa.
Pomocí tohoto nástroje můžete stahovat videa z různých stránek, prohlížet je pomocí vestavěného přehrávače a převádět je do formátu videa, který potřebujete. Program podporuje velké množství různých webových služeb a umožňuje organizovat sbírky stažených videí.
Nahrávejte video z plochy.
Editor videa má vestavěnou utilitu pro zachycení obrázku z plochy a jeho zaznamenání do video souboru v počítači pro pozdější použití v editoru.
Zachyťte a nahrávejte video z externích zařízení.
Je také možné snímat video z různých videotunerů, webových kamer, IP kamer a výsledné video uložit do počítače ve vlastním formátu pro další úpravy.

VSDC Free Video Editor má mnoho funkcí. Chcete-li začít, můžete na svá videa a další vizuální prvky použít filtry. Nejsou omezeny na typický sépiový překryv, ale jsou rozděleny do knihoven, jako jsou přechodové efekty objektů s úpravou barev a speciální efekty. Můžete si pohrát s časovými swapy a změnami scén nebo použít filtry na jedno kliknutí a ušetřit tak čas. Vše je navrženo s hladkými úpravami. S velmi širokou podporou formátů a zachytáváním videa jde tento jednoduchý bezplatný program daleko směrem k soupeři s velkými balíčky pro úpravu videa.
Speciální exportní profily vám pomohou připravit videa ke zveřejnění na sociálních sítích Facebook, YouTube, Instagram, Twitter a Vimeo a ušetří vám tak starost s výběrem požadovaného formátu a dalších nezbytných nastavení.

Dobrý video editor pro nelineární střih, který dokáže pracovat s různými formáty videa a aplikovat velké množství efektů. Můžete snadno spojit několik videoklipů do jednoho velkého, můžete do videa přidat vlastní zvuk, přidat text, přesunout objekty na editačním stole, přidat krásné přechody, aplikovat filtry a efekty.

03. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný