FreePrograms.me

ComboPlayer 3.0.7

Hlavní funkcí ComboPlayeru je sledování televizních kanálů na vašem počítači. 20 federálních kanálů (Match TV, Friday, First, NTV, atd.) je k dispozici všem uživatelům zcela zdarma a jsou vysílány ve formátu SDTV. Po zakoupení placeného tarifu je dostupných asi 150 dalších kanálů. Jejich kvalita vysílání je mnohem lepší - HD. Téměř každý kanál má aktuálního programového průvodce. Pomůže vám sledovat online televizi na jakémkoli vhodném místě a v jakoukoli vhodnou dobu. Podporuje také přehrávání jakéhokoli audio a video souboru na vašem počítači.

Aplikace vám umožňuje sledovat televizní kanály online zdarma prostřednictvím počítače nebo notebooku. Přehrávač má asi 20 bezplatných televizních kanálů v ruštině, včetně „First“, „TNT“, „Match TV“, „NTV“, „STS“ a dalších.

  • sledovat torrent filmy a televizní seriály online (není třeba čekat, až se soubor úplně stáhne, přehrávání začne okamžitě);
  • poslouchat rádio - přehrávač má asi 400 bezplatných rozhlasových stanic různých žánrů, včetně „Pop“, „Rock“, „Techno“, „Chanson“ a dalších;
  • sledovat streamované video (sledovací kamery, webové kamery atd.);
  • používat titulky pro jakékoli seriály a filmy - stačí si je stáhnout samostatně a přidat je;
  • poslouchejte hudbu a sledujte filmy uložené v počítači, aniž byste museli instalovat různé kodeky – všechny tam již jsou.

Pro ty, kterým 20 bezplatných TV kanálů a standardní kvalita obrazu (SD) nebude stačit, jsou k dispozici placené plány a další předplatné s kanály. Celkový počet televizních kanálů je více než 130, včetně Auto Plus, National Geographic, 2x2, BBC Live News, Amedia 1 a mnoha dalších. Při zakoupení placeného předplatného jsou kanály pro uživatele dostupné ve formátu s vysokým rozlišením (HDTV) - toto rozlišení vám umožňuje pohodlně sledovat televizi online na počítači s velkým monitorem nebo dokonce na televizi.
Dokáže vysílat vysoce kvalitní obraz i na velkých monitorech a televizorech. K dispozici je funkce pro sledování kanálů na několika zařízeních najednou a s jedním placeným předplatným můžete sledovat různé programy na různých zařízeních.

Aplikace a všechny funkce jsou zcela zdarma – nepotřebujete ani registraci ani autorizaci.
Licencovaný obsah – televizi můžete na smartphonu sledovat zcela legálně.
Bohatá funkčnost v jednoduchém a srozumitelném rozhraní - nic zbytečného, ​​vše funguje ihned po instalaci aplikace.

ComboPlayer verze 3.0.7 si můžete stáhnout níže

Chcete-li komplexně sledovat online televizi, musíte projít jednoduchou autorizací s připojením k internetu a poté vybrat kanál, který vás zajímá. Běžné kanály jsou standardně vysílány na bezplatné předplatné ve formátu SDTV. Každý kanál má svůj vlastní programový plán, který můžete sledovat přímo v programu.

17. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný