FreePrograms.me

GOM Player 2.3.97 sestavení 5367

GOM Player (GOM Player) je volně distribuovaný software pro Windows a Android, určený k přehrávání jakýchkoli video formátů, což jej odlišuje od jakýchkoli analogů, které lze stáhnout z oficiálních stránek. Vývojář programu je jihokorejská společnost Gretech. Zkratka GOM znamená „Gretech Online Movie“ a toto slovo znamená v korejštině „medvěd“. Proto byla jako symbol tohoto softwarového produktu zvolena medvědí tlapa. Program je vydán v pěti jazycích: korejština, angličtina, čínština; japonština a ruština. 

Obsahuje velké množství funkcí, které poskytují vysokou úroveň přehrávání. S tímto programem můžete přehrávat i poškozené nebo neúplně stažené/přepsané soubory AVI.
GOM Player podporuje všechny moderní video a audio formáty, včetně videa z mobilních zařízení a digitálních fotoaparátů, stejně jako přehrávání internetového obsahu přímo z internetu. 
Rozmanitost používaných formátů je výsledkem vestavěné podpory, která pokrývá všechny oblíbené kodeky. Pokud požadovaný kodek chybí, program jej sám vyhledá v síti. Přehrávač médií tedy přehrává téměř všechny video formáty, které uživatel potřebuje. Další užitečnou funkcí je reprodukce poškozených a nestažených souborů. Program GOM Player podporuje takové užitečné funkce, jako jsou snímky snímků, zvukové záznamy, titulky a také velký buffer, kam můžete kopírovat video materiály.
Podporované formáty: avi, divx, asx, asf, wmx, wmv, wvx, wm, mpg, dat, ifo, vob, m1v, m2v, tp, dmb, mp4, m4v, k3g, 3gp, skm, dmskm, lmp4, m , mvb, mkv, ogm, gom.
Vestavěné kodeky: AC3, OGG, XVID, DIV1, DIV2, DIV3, DIV4, DIV5, DIV6, DIVX, DX50, MP41, MP42, MP43, H263, AP41, MPG4, MP4S, M4S2, MP4V, BLZ0, MJPG , DXGM, H4, ffmpeg.
Existuje taková funkce, jako je funkce převíjení snímku po snímku, která výrazně zvyšuje rychlost převíjení.

Přehrávač je určen především pro počítače, notebooky a tablety se systémem Windows x32 a x64. Vývojáři ale vydali i verze pro zařízení se systémem Android a iOS (telefony i tablety), stejně jako pro počítače a notebooky s Mac OS, takže pokud nemáte příliš exotické zařízení, pak s největší pravděpodobností poběží přehrávač GOM v pohodě.

GOM Player verze 2.3.97 sestavení 5367 si můžete stáhnout níže

Za zmínku také stojí důležitý fakt, že GOM Player je distribuován zcela zdarma a neobsahuje vtíravou reklamu. Tento přehrávač lze bezpečně doporučit širokému spektru uživatelů pro jeho pohodlí a jednoduchost.

14. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný