FreePrograms.me

Foobar 2000 2.1.5

Foobar2000 pro Windows je vysoce přizpůsobitelný audio přehrávač, který poskytuje vysoce kvalitní zvuk a má mnoho funkcí a podporu pro všechny populární i méně oblíbené audio formáty. Má minimalistické rozhraní s možností jemného doladění.

Ve srovnání s jinými audio přehrávači poskytuje Foobar 2000 vyšší kvalitu zvuku. Navíc má velmi flexibilní nastavení, které vám umožní přizpůsobit si jej tak, aby vyhovoval jakýmkoli potřebám. Přehrávač disponuje vícepásmovým ekvalizérem, nastavením parametrů vstupního/výstupního audio signálu atd. Standardní rozhraní Foobar 2000 je minimalistické. Lze jej však rozšířit nebo zcela předělat podle vašeho vkusu, a to díky pluginům třetích stran a rozsáhlým možnostem přizpůsobení. Můžete do něj přidávat nové panely a sekce, měnit jejich umístění, velikost, vzhled a mnoho dalšího.
foobar2000 podporuje velké množství různých formátů, včetně MPEG (MP1, MP2, MP3), AAC, Musepack, WMA, Vorbis, Speex, Opus, FLAC, WavPack, ALAC, PCM, Ogg, Matroska, WAV, AIFF, RIFF, AU, SND a také ví, jak přehrávat a kopírovat zvukové disky. Podporu vzácnějších formátů lze přidat pomocí pluginů.
foobar2000 umožňuje upravovat značky hudebních souborů. K tomu existují i ​​další pluginy, které rozšiřují standardní možnosti. Kromě toho umí převádět hudbu mezi formáty a spravovat zvukové soubory (kopírovat, přesouvat, mazat a přejmenovávat) a pracovat s knihovnou médií.

Efektivita Foobar2000 se nejvíce projeví při zpracování seznamů skladeb obsahujících velké množství skladeb. Přehrávač navíc přehrává hudbu z archivů ZIP a RAR za chodu, bez předchozího vybalování. Díky vestavěné podpoře většiny moderních spotřebitelských a profesionálních formátů médií (včetně MP3, MP4, AAC, FLAC / Ogg FLAC, Ogg Vorbis, WAV, AIFF, CDDA, WMA atd.) podporuje Foobar 2000 rozšířenou funkčnost instalací externích pluginů. (např. Matroska, DTS, AC3, PSF, NSF, RSTP atd.).

Foobar 2000 verze 2.1.5 si můžete stáhnout níže

Na první pohled se může zdát, že rozhraní Foobar2000 je příliš jednoduché a dokonce zastaralé, ale za pomyslnou jednoduchostí se skrývají ty nejširší možnosti přizpůsobení, umožňující přizpůsobit přehrávač potřebám každého uživatele. Můžete si vybrat předpřipravenou šablonu vzhledu a barevné schéma nebo ručně nakonfigurovat velikost a umístění požadovaných panelů rozhraní. Pomocí jednoduchých skriptů si navíc můžete upravit vzhled playlistů podle svých preferencí.

 

11. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný