FreePrograms.me

Q – Směr 11.64

Q - Dir je víceúrovňový správce souborů pro Windows, díky kterému je správa souborů pohodlnější a především pro vás mnohem pohodlnější. Více oken směřujících na různá místa na pevném disku usnadňuje přesun nebo kopírování dat z jedné složky do druhé a také urychluje procházení. Q - Dir podporuje různá rozložení 2, 3 nebo 4 panelů a každé z nich lze přizpůsobit samostatně.

Otázka – Dir ve skutečnosti nepřidává žádné další funkce k motivům, které již byly zobrazeny v Průzkumníkovi Windows, ale je tu jedna speciální funkce, která se mi líbila: možnost zobrazovat soubory v různých barvách podle typu souboru, například modrá pro obrázky, červená pro hudbu a tak dále. Tento barevný kód je navíc plně přizpůsobitelný. Q - Dir nevyžaduje instalaci a lze jej dokonce spustit z USB disku.
Ačkoli nemá vyhrazený nástroj, Q-Dir je stále úplnější správce souborů s více panely a vlastními barevnými kódy pro typy souborů.
Otevřete Rychlý odkaz na nové kartě pomocí středního tlačítka myši. Otevřete složku Folders prostřednictvím nabídky Folder na nové kartě pomocí prostředního tlačítka. Zakázat průhledný výběr (ve W7/Vista) přes Menu/Extras/List-View. Cesta je příliš dlouhá, text jsme zkrátili do správného titulního řádku, například ../../file.xxx

Ke stažení Q - Dir nejsou vyžadovány žádné vážné dovednosti nebo znalosti. Kliknete na požadované tlačítko, včas zareagujete na vyskakovací okna a získáte příjemného pomocníka, se kterým bude vaše práce na vašem PC intenzivnější a produktivnější.

Níže si můžete stáhnout program Q - Dir verze 11.64

Umožňuje rychlý přístup k často používaným složkám pomocí Quick-Link's, podporuje drag&drop, pracuje se schránkou, podporuje následující typy složek: ZIP, FTP, síť, systém, zástupci. Umožňuje prohlížení obrázků a má vestavěnou lupu. Může zvýraznit různé typy souborů v Průzkumníku, filtrovat soubory a mnoho dalšího. Možnost exportu do XLS, CSV, TXT, HTML. Má speciální režim náhledu souborů.

28. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný