FreePrograms.me

Pamatujte na mléko 1.3.11

Remember The Milk, pocházející od vývojáře Remember The Milk, již v minulosti běžel na systému Android, nyní můžete bez problémů hrát Remember The Milk na PC pomocí GameLoop.
Stáhněte si ji do knihovny GameLoop a vyhledejte výsledky. Není nutné se dívat na baterii a starat se o hluk ve špatný čas.

Remember The Milk se objevil v srpnu 2004. To, co začalo jako jednoduchý nápad, se brzy rozrostlo v obrovskou webovou aplikaci se všemi představitelnými funkcemi. Správa úloh obecně není nejzábavnější způsob, jak trávit čas. Remember The Milk byl vytvořen, abyste si už nemuseli psát své seznamy úkolů na lepicí papírky, bílé tabule, náhodné útržky papíru nebo hřbet ruky. Pamatujte, že The Milk dělá správu úkolů zábavnou. Základní funkcionalita navrhuje sestavení seznamu úkolů se zaškrtávacími políčky, která označují dokončení úkolu a vyřazují jej ze seznamu nadcházejících úkolů. Každá úloha má sadu parametrů a možnost přidávat pole pro uživatelská data. Existuje také dostatek příležitostí pro třídění úkolů podle typu, data, značky, umístění a dalších parametrů.
Navíc existuje spousta maličkostí, které umožňují přizpůsobit chování seznamů úkolů tak, aby vyhovovaly potřebám uživatele. Remember The Milk vám nejen pomůže nezapomenout na nákup mléka, když jdete do obchodu, ale bude také užitečný pro obchodníky. Seznam úkolů lze delegovat na další uživatele, což je jedna z pokročilejších funkcí, která se hodí při práci.

Pamatujte, že The Milk.exe je nejstahovanější název souboru pro instalační program tohoto softwaru. Remember The Milk patří do kategorie Office, přesněji řečeno do podkategorie Time Planning. Tento bezplatný software vlastní Remember The Milk. Nejnovější verzi Remember The Milk podporuje Windows 7/8/10/11, 32-bit.

Níže si můžete stáhnout Remember The Milk verzi 1.3.11

Remember The Milk se objevil v srpnu 2004. To, co začalo jako jednoduchý nápad, se brzy rozrostlo v obrovskou webovou aplikaci se všemi představitelnými funkcemi. Správa úloh obecně není nejzábavnější způsob, jak trávit čas. Remember The Milk byl vytvořen, abyste si už nemuseli psát své seznamy úkolů na lepicí papírky, bílé tabule, náhodné útržky papíru nebo hřbet ruky. Pamatujte, že The Milk dělá správu úkolů zábavnou. 

13. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný