FreePrograms.me

Keepass Password Safe 2.56

KeePass Password Safe je bezplatný správce hesel s otevřeným zdrojovým kódem. KeePass Password Safe vám pomůže spravovat více hesel a chránit je před krádeží. Všechna svá hesla si budete moci uložit do jedné databáze, která je uzamčena jedním hlavním klíčem nebo speciálním souborem.

S tolika hesly, která si musíte zapamatovat a změnit, abyste ochránili svá cenná data, je hezké mít KeePass pro bezpečnou správu vašich hesel. KeePass vloží všechna vaše hesla do vysoce šifrované databáze a uzamkne je pomocí jediného hlavního klíče nebo souboru klíčů. V důsledku toho si k odemknutí celé databáze stačí zapamatovat pouze jedno hlavní heslo nebo vybrat soubor klíče. Databáze jsou šifrovány pomocí nejlepších a nejbezpečnějších dnes známých šifrovacích algoritmů AES a Twofish. Podrobné informace najdete na naší stránce funkcí Každý uživatel počítače v současnosti používá mnoho hesel, která si musí zapamatovat nebo zapsat na papír. Některá z nejdůležitějších hesel jsou heslo pro přihlášení do operačního systému Windows, heslo pro přihlášení k vašemu poštovnímu účtu, heslo pro přihlášení na váš web, FTP a další hesla pro online služby (Vkontakte, Facebook, Odnoklassniki , mail.ru, mail rambler.ru a další). Tento seznam může pokračovat donekonečna. Pro různé účty samozřejmě používáte různá hesla. Stále však existují uživatelé, kteří používají jedno heslo pro všechny online služby, v případě odcizení tohoto hesla bude mít útočník přístup ke všem účtům: e-mailu, webu atd. Je těžké si představit, jak velká škoda vám může být způsobena (; krádež vašich osobních údajů), vaši pověst (zasílání spamu, phishing, virové odkazy vaším jménem).
KeePass Password Safe je zcela zdarma a je distribuován jako software s otevřeným zdrojovým kódem (certifikace OSI).

Klíčové vlastnosti KeepPass Password Safe

  • vylepšený bezpečnostní systém (šifrovací algoritmy AES, SHA-256, ochrana proti uhodnutí hesla, ochrana databází před hackery);
  • přenosný (není nutná instalace), podporuje různé operační systémy (Windows, Linux, Mac OS X);
  • efektivní systém organizace (tagy časového pole, přílohy ve formě souborů); podporuje různé způsoby výměny dat (schránka, drag and drop, podpora pluginů);
  • výkonný generátor hesel;
  • vícejazyčné (podpora více než 40 jazyků).

Ve výchozím nastavení je rozhraní programu v angličtině. Abyste mohli pracovat s KeePass v ruštině, musíte si stáhnout a nainstalovat odpovídající crack. Dále jej rozbalte z archivu → umístěte jej do složky s programem → spusťte zobrazení KeePass → Změnit jazyk → vyberte ruštinu.

Keepass Password Safe verze 2.56 si můžete stáhnout níže

Verzi pro Windows nabízí vývojář ve dvou verzích – Classic (odlehčená verze) a funkčnější Professional Edition, která na rozdíl od klasické verze vyžaduje v systému nainstalovaný Microsoft .NET Framework.

22. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný