FreePrograms.me

Srážkoměr 4.5.18

Rainmeter je sada widgetů ve stylu Windows, které můžete upravovat podle svých preferencí a potřeb.

Rainmeter je neuvěřitelně přizpůsobitelný měřič výkonu pro pracovní plochu vašeho PC. Kdysi šlo o poměrně složitou aplikaci, vývojáři Rainmeter stále více hledají, aby bylo rozhraní měřiče uživatelsky přívětivější. Rainmeter skutečně umí na ploše Windows dělat pěkné věci a nyní je snazší použít nová nastavení.
Rainmeter nyní přichází s předinstalovaným tématem nazvaným „Enigma“, což je skvělý příklad toho, jak může vypadat cool desktop. Můžete přidat hodiny, kalendáře a RSS, stejně jako řadu systémových monitorů. A to je jen začátek. Téměř vše na Rainmeteru je přizpůsobitelné a existuje spousta dalších motivů, které si můžete zdarma stáhnout, aby váš desktop získal skutečně osobní atmosféru.
Enigma byla zahrnuta speciálně proto, že promění váš pracovní stůl ve skutečně funkční prostor. Můžete libovolně přesouvat různá okna nástrojů, snadno upravovat jejich vzhledy, upravovat průhlednost a dokonce je úplně eliminovat. Rainmeter je skvělý způsob, jak osvěžit pracovní plochu.
Přestože Rainmeter značně vylepšil svou použitelnost, začátečníci se stále mohou v nastavení snadno ztratit. Přidávání nových vzhledů je nyní mnohem jednodušší a nevyžaduje žádné kódování, i když pokud potřebujete výzvu, možnost přizpůsobení pomocí vlastního kódu je stále k dispozici.

Mnoho vzhledů je dokonce funkčních: mohou zaznamenávat vaše poznámky a seznamy úkolů, spouštět vaše oblíbené aplikace, ovládat váš přehrávač médií – to vše v čistém, nenápadném rozhraní, které můžete upravovat a upravovat podle svých představ dostupné skiny, vytvořené a stále rostoucí komunitou uživatelů Rainmeter.
Rainmeter není jen aplikace, je to robustní sada nástrojů. Vytvářejte a upravujte své vlastní vzhledy v jednoduchém, snadno pochopitelném jazyce pomocí naší rozsáhlé dokumentace, průvodce Začínáme a výukových programů pro vytváření vzhledů. Skins využívá opatření – sadu výkonných vestavěných modulů, které provádějí...

Rainmeter verze 4.5.18 si můžete stáhnout níže

Pomocí Rainmeteru může uživatel změnit způsob zobrazení vlastní plochu pomocí výchozího vzhledu, nebo si ji můžete vytvořit podle svých představ. Pomocí programu můžete volně a snadno transformovat svou plochu a báječně ji zdobit. Výchozí funkce a design jakéhokoli desktopu jsou neatraktivní, ale s jedním z nich může uživatel změnit obecná nastavení designu, jak uzná za vhodné. To vytváří jednoduché a vhodné pracovní prostředí.

18. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný