FreePrograms.me

Beautiful.ai 1.0.11

Beautiful ai je neuronová síť pro vytváření jedinečných prezentací na chytrých telefonech Android a dalších zařízeních. Webová aplikace umožňuje generovat neomezený počet snímků na základě textových dotazů.

Neuronová síť Beautiful ai je založena na umělé inteligenci, která je schopna vytvářet jedinečný obsah. Online služba nabízí chytrého návrháře prezentací využívající technologii AI. S jeho pomocí můžete generovat unikátní prezentace na základě textových popisů Neuronová síť obsahuje široký výběr šablon pro tvorbu snímků. Umělá inteligence dokáže napsat unikátní texty na jakékoli téma. Do své prezentace můžete přidat hotové grafy, tabulky, webové rámečky a mnoho dalšího. Je možné vytvářet animované snímky.
Neuronová síť podporuje soubory ve formátu PPTX. To umožňuje otevřít a prohlížet vytvořené prezentace v PowerPointu.

Krásné funkce AI:

  • vytváření prezentací. Krásná umělá inteligence dokáže vytvořit krásné a působivé prezentace. Stačí zadat téma a neuronová síť vygeneruje vysoce kvalitní prezentační materiály;
  • úpravy prezentací. Po vytvoření prezentace použijte funkci Smart Slide k rychlému provedení změn. Přidejte vývojové diagramy, infografiky, grafy, XY grafy a další, abyste přizpůsobili svou prezentaci svému obsahu;
  • Asistent AI. Můžete jej shrnout, rozšířit nebo přepsat jiným tónem. Můžete ho dokonce požádat, aby váš odstavec napsal v jiném jazyce. Proměňte své nápady v umění tím, že požádáte neuronovou síť o vytvoření obrázku. Popište styl, tón a dokonce náladu obrázku, abyste získali zajímavé výsledky;
  • kontrola značky. Krásná umělá inteligence vám dává úplnou kontrolu nad každým snímkem a pomáhá udržovat konzistentní vizuální reprezentaci vaší značky. Pokaždé budete moci používat správné barvy, písma a loga a přitom zůstanete věrní stylu své značky.

Níže si můžete stáhnout aplikaci Beautiful.ai ve verzi 1.0.11 pro Android

Chcete-li používat neuronovou síť, budete se muset zaregistrovat a přihlásit. Během zkušební doby, která trvá dva týdny, je možné vytvářet prezentace zdarma.
Po registraci musíte zadat textový požadavek nebo vybrat šablonu. Na jeho základě neuronová síť během pár sekund vytvoří hotovou prezentaci. Snímky můžete otevřít v režimu náhledu a v případě potřeby provést změny.
Je třeba vzít v úvahu, že neuronová síť rozumí různým jazykům, ale pro získání přesného výsledku se doporučuje zadávat dotazy v angličtině.

13. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný