FreePrograms.me

WeDo 2.0 LEGO Education 1.10.169

S aplikací WeDo 2.0 se děti již od základní školy budou moci ponořit do světa programování. S LEGO® kostkami, snadno použitelným softwarem a vzrušujícími projekty STEM mají učitelé vše, co potřebují, aby děti naučili základy kódování.

Díky jedinečné kombinaci schopností stavět LEGO® kostky a snadno použitelné aplikace jsou projekty WeDo 2.0 zábavné a poutavé ve vašich hodinách technologie a vědy. Tato kombinace vám také poskytne vše, co potřebujete k výuce programování S aplikací WeDo 2.0 a sadou LEGO® kostek můžete dělat následující:

  • Poskytnout studentům hlubší pochopení klíčových přírodovědných a technických předmětů, naučit je klást dobré otázky a řešit problémy, modelovat, prototypovat, provádět vyšetřování, analyzovat a interpretovat data, myslet analyticky, odvozovat fakta z uvažování a získávat, vyhodnocovat a komunikovat. údaje ;
  • Naučte děti kódovat pomocí nejlepší vzdělávací aplikace, která obsahuje více než 40 hodin učebních osnov založených na federálních vzdělávacích standardech nové generace.

Tato aplikace není samostatný softwarový produkt. Je určen pro programování modelů ze sady LEGO® Education WeDo 2.0, která se dokupuje samostatně.

Níže si můžete stáhnout aplikaci WeDo 2.0 LEGO Education verze 1.10.169

WeDo 2.0 využívá ty nejlepší a nejinovativnější funkce LEGO® Education, včetně nového designu, a zahrnuje nové uživatelské rozhraní, výukové a výukové funkce a další možnosti učení pro učitele i studenty. WeDo 2.0 je ideální pro třídy, mládežnická a komunitní centra, mimoškolní programy a domácí vzdělávání. Je vhodný i pro studenty ve věku od 5 do 14 let, stejně jako pro učitele a vedoucí mládeže, kteří pracují s dětmi ve své komunitě.

10. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný