FreePrograms.me

Zvukový 3.4.0

Audible je oficiální aplikace pro poslech audioknih od Amazonu. Umožní vám poslouchat vaši oblíbenou hudbu na cestách, nebo když vaše oči zaměstnává něco důležitějšího.

Design aplikace je udělaný maximálně cool, vše je uspořádané mimořádně přehledně, hned si můžete všimnout, že vývojáři udělali maximum a vytvořili opravdu kvalitní aplikaci s názvem Audible Nutno říci, jak velký výběr různých! audioknihy je přítomen v mobilní aplikaci Audible. V této aplikaci si určitě najdete něco pro sebe, protože tam je prostě nerealisticky velký výběr široké škály knih.
Použijte funkci „kategorie“, když do ní vstoupíte, můžete si vybrat svůj oblíbený knižní žánr a hledat něco pro sebe. Můžete si například vybrat žánr „Román“, pokud se do něj pustíte, uvidíte obrovské množství nejlepších a nejoblíbenějších románů!
Je třeba také říci, že aplikace Audible obsahuje placené i bezplatné knihy. Některé si můžete poslechnout zcela zdarma, ale za některé budete muset ve skutečnosti zaplatit. Zajímavé je, že audiokniha se pozastaví v místě, kde jste skončili s poslechem (můžete si ji poslechnout znovu později).

Kromě poslechu knih je zde možnost streamování. S ním můžete zdarma streamovat svůj oblíbený podcast. Navíc můžete poslouchat všechna svá vysílání a přitom dělat cokoli ve svém každodenním životě. Tato možnost šetří váš čas a přináší potěšení.

Níže si můžete stáhnout aplikaci Audible ve verzi 3.4.0 do smartphonu Android

Audioknihy jsou k dispozici v různých žánrech, jako je detektivka a thriller, sci-fi a fantasy, populárně-vědecká literatura, obchod, historie, biografie a paměti, vzdělávání, humor, audio show, literatura pro děti atd. 

08. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný