FreePrograms.me

Bambusový papír 1.14.3

Bamboo Paper je jednoduchý a mimořádně pohodlný poznámkový blok pro Android, který vám umožní zapisovat si myšlenky v ručně psaném formátu. Aplikace je co nejblíže svému skutečnému prototypu. Můžete vytvořit více poznámkových bloků, vybrat si barvu obálky a pomocí prstu nebo stylusu tam napsat, co chcete.
I když je velmi obtížné napodobit skutečnou věc na dotykové obrazovce, Bamboo Paper odvádí překvapivě dobrou práci při obnovení pocitu pera na papíře. . V ideálním případě by se Bamboo Paper měl používat s tabletem a stylusem, ale můžete kreslit a kreslit i prsty, i když přesnost v tomto případě může být špatná a rozhodně to není stejný zážitek.

Nastavte libovolné barvy a vytvořte přizpůsobitelnou paletu 36 barev. Ukažte svou kreativitu použitím všech možných barev. Přidejte fotografie do svých poznámek nebo deníku. Přidejte obrázky nebo fotografie na svou stránku a nakreslete nebo napište nahoře.  
S naší unikátní funkcí přiblížení můžete kreslit nebo ručně kreslit jemné čáry a umístit na stránku více poznámek. 
Aktivujte si bezplatnou funkci Inkspace Plus v aplikaci Bamboo Paper (vyžaduje Wacom ID), abyste automaticky synchronizovali své náčrtky a poznámky a měli k nim přístup odkudkoli, kdykoli a na všech zařízeních. Snadno exportujte a sdílejte své náčrty a poznámky v několika formátech: PSD, SVG a RTF. A pracujte na projektech s ostatními v reálném čase, bez ohledu na to, kde jste. 
Použijte bambusový papír s bambusovým stylusem, abyste z aplikace vytěžili maximum. Pro skvělé poznámky a náčrtky používejte dotykové hroty Wacom citlivé na tlak: Bamboo Stylus fineline a Bamboo Sketch. 
Chcete začít kreslit na obyčejný papír? Zachyťte nápady na papír pomocí pera pomocí nového Wacom Bamboo Folio nebo Slate, poté vše přeneste digitálně a upravte v Bamboo Paper. 

Vytvoření knihovny notebooků Začněte vytvářet vlastní knihovnu notebooků zakoupením softwarové aplikace. Kdykoli si můžete do knihovny přidat nové poznámkové bloky. Seřaďte své poznámky a kresby podle tématu a data. - Sdílejte své nápady Publikování stránek na Facebooku nebo Twitteru. Ukládejte notebooky do Dropboxu a Evernote.

Níže si můžete stáhnout aplikaci Bamboo Paper verze 1.14.3

Pokud jste nostalgičtí po starém dobrém peru a papíru nebo skicáku, Bamboo Paper odvede skvělou práci při obnovení pocitu na papíře. obrazovka.

04. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný