FreePrograms.me

TotalAV Antivirus 2024

TotalAV Antivirus je bezplatný malware a antivirový software, který poskytuje kompletní zabezpečení pro všechna vaše domácí zařízení v jedné snadno použitelné aplikaci pro stolní počítače a chytré telefony. Nabízí ochranu proti malwaru v reálném čase, ochranu proti ransomwaru, ochranu proti spywaru, ochranu proti adwaru.

V moderním světě je ochrana počítačů a osobních údajů jednou z naléhavých potřeb uživatelů. To je důvod, proč si standardní antivirus již neporadí s četnými hrozbami, které nám virtuální prostředí každý den přináší. V reakci na tuto potřebu byl vyvinut Total AV, který nabízí komplexní přístup k ochraně vašeho počítače a udržuje vaše data pod spolehlivou kontrolou.
Total AV není jen antivirus, je to skutečný tým odborníků na kybernetickou bezpečnost, kteří se starají o vaši bezpečnost online. Tento program má všechny potřebné funkce, aby zabránil všem typům kybernetických útoků a chránil vaše osobní údaje. Total AV používá více vrstev ochrany, včetně antiviru, anti-phishingu, ochrany reklam a blokování nežádoucích stránek.
Total AV však není pouze výkonný antivirový program. Pomáhá také optimalizovat váš počítač tím, že odstraňuje nepotřebné soubory a pravidelně kontroluje chyby v systému. Tento program vám navíc dává možnost analyzovat vaši online aktivitu a sledovat používání vaší aplikace, abyste se ujistili, že nikdo nenarušuje vaše soukromí.
Total AV je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí mít jistotu v zabezpečení svého počítače a dat. Pomocí tohoto programu získáte výkonný bezpečnostní nástroj, který vám poskytne klid a důvěru ve virtuální svět. Neodkládejte své zabezpečení na později – nainstalujte Total AV nyní a buďte chráněni!

K dispozici jsou různé plány, ale nejoblíbenější je Antivirus Pro . Má téměř všechny výše uvedené funkce a má jich celkem tři licence na zařízení . Tento software má však stále některé nevýhody. Jedním z nich je, že ve výchozím nastavení je automaticky obnovuje po vašem fakturačním období a musíte jej ručně změnit nebo o něj požádat podporu telefonicky nebo e-mailem.

TotalAV Antivirus 2024 si můžete stáhnout níže

TotalAV Essential Antivirus však plní to, co slibuje, a nabízí antivirovou funkci, která dokáže snadno odhalit podezřelé soubory, které by mohly představovat hrozbu pro vaše zařízení. Ačkoli budete muset spravovat nastavení obnovení ručně, omezené, ale robustní funkce bezplatné verze a široká škála nástrojů prémiové verze činí z TotalAV vhodnou volbu. pohodlné bezpečnostní aplikace.

23. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný