FreePrograms.me

Google Earth zdarma 7.1.8.3036

Pomocí programu Google Earth (Google Planet Earth) můžete cestovat po celé planetě: prohlížet satelitní snímky různých míst, prohlížet si mapy oblastí a struktur v trojrozměrných obrázcích, létat do vesmíru a klesat na dno oceánu. . Díky nové funkci Google Ocean se nyní každý může nejen podívat na topografii oceánského dna, ale také pochopit, kolik procesů se tam odehrává. Budete svědky neuvěřitelných objevů společností jako je letectvo.

Svět, ve kterém žijeme, je nyní na dosah ruky! Google vydal novou verzi svého softwarového balíčku s názvem Google Earth. Aplikace je navržena pro spolupráci se stejnojmennou službou, která umožňuje prohlížet satelitní snímky planety Země ve 3D režimu, pomocí technologie OpenGL. Existují funkce pro vyhledávání podle adres a objektů. Sedmá verze má jednodušší rozhraní a také možnost zobrazit některé budovy ve třech rozměrech. V posledních verzích bylo možné používat další informační vrstvy a funkce nahrávání videa ve vysokém rozlišení.

Google Earth je software, který nemá obdoby a v příštích několika letech nebude existovat. Vývojáři jej rychle vyvíjejí a rozšiřují funkčnost nástroje. Společnost se pokusila vytvořit nejpodrobnější, trojrozměrnou mapu naší planety se všemi zeměmi a městy. Rozhraní je vyrobeno v minimalistickém stylu, což znamená naprostou absenci zbytečných a nepotřebných prvků, není zde žádná změť nástrojů, vše, co potřebujete, je vždy po ruce. Google udělal velký kus práce, abyste mohli snadno cestovat do všech koutů naší planety.

Stáhněte si Google Earth zdarma 7.1.8.3036 níže

Historické informace o Zemi vám pomohou cestovat zpět v čase a uvidíte, jak města rostou, zasněžené vrcholky tají, pobřeží eroduje a mnoho dalšího. 

10. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný