FreePrograms.me

AIMP 5.30.2533

AIMP je multifunkční audio centrum. Díky vestavěným utilitám můžete snadno překódovat hudbu z jednoho formátu do druhého, nahrávat zvuk z mikrofonu nebo jiného zvukového zařízení, upravovat tagy souborů MP3, OGG, WMA a také přejmenovávat nebo třídit hudební soubory ve skupině. . Program vznikl na základě připomínek uživatelů ostatních hráčů, takže soustředil vše nejlepší a ještě více.

Můžete si vytvořit vlastní knihovnu zvukových nahrávek, vytvářet seznamy skladeb, hodnotit různé skladby a přidávat zvuk do seznamu oblíbených. Můžete také změnit typ přehrávání. Například v náhodném pořadí nebo přehrávání skladeb určité kategorie.
Program má 20pásmový ekvalizér, pomocí kterého můžete hudbě dodat určitý zvuk. Máte také možnost použít zvukové efekty: dozvuk, přidání echa, zvýšení tempa atd. Chcete-li usnadnit přepínání mezi stopami, můžete použít filtr prolínání, přidat pauzu mezi stopami a povolit prolínání.

Přehrávač má 18pásmový ekvalizér, který umožňuje změnit zvuk na tu nejlepší kvalitu. Existují také standardní šablony pro některé typy hudby, přenesené z Winampu. Kromě ekvalizéru jsou zde také 4 speciální efekty: Chorus, Echo, Flanger, Reverb. Každý z nich má svá vlastní nastavení, která se po ukončení programu uloží.
Kromě toho všeho program má tak pohodlnou funkci jako on-the-fly nahrávání streamovaného zvuku, jako je vysílání internetového rádia.

AIMP 5.30.2533 si můžete stáhnout níže

AIMP v ruštině si můžete zdarma stáhnout z oficiálních stránek. Přehrávač funguje na zařízeních se systémem Windows a Android.

14. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný