FreePrograms.me

mp3DirectCut 2.36

mp3DirectCut je malý editor souborů MP3, který umožňuje přímo vyjmout nebo kopírovat části souborů bez jejich dekomprimace do formátu PCM. Nově přijaté soubory jsou uloženy bez ztráty kvality.

Program po vybalení podporuje formáty MP3, AAC, MP2, soubory projektů MPD a umí importovat body pro rozdělení stopy ze souboru CUE. Díky tomu lze editor použít k rozbití dlouhých DJ setů.  

Nejoblíbenější aplikace pro ořezávání a spojování hudebních skladeb bez ztráty původní kvality, umožňuje rozdělit skladby na několik částí najednou, podporuje možnost načítání bodů rozdělení skladeb uvedených v souborech CUE. Díky možnosti přidat efekt zeslabení zvuku lze mp3DirectCut použít k úpravě vyzváněcích tónů ve formátu MP3.

Zvukový editor navíc automaticky detekuje a odstraňuje pauzy a ticho ve zvukových datech, umožňuje přidávat plynulé doznívání melodie, normalizovat zvuk, provádět dávkové úpravy, vytvářet záložky a tagovat stopu, vytvářet a upravovat tagy zvukových dat.

Stáhněte si mp3DirectCut verze 2.36 níže

Z oficiálních stránek si můžete zdarma stáhnout mp3DirectCut v ruštině. Software nabízí jednoduché rozhraní, které je vhodné pro začínající uživatele.

13. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný