FreePrograms.me

Shareman 102.3.78.218

Shareman je bezplatný a snadno použitelný program, který kombinuje výkonného správce stahování, klienta pro sdílení souborů, adresář se soubory a vestavěný chat. Katalog souborů je rozdělen do osmi tematických sekcí, jako jsou filmy, hudba, hry, knihy atd. a u veškerého obsahu je k dispozici podrobný popis, ve kterém vidíte i hodnocení tohoto souboru v systému. Nechybí možnost rychlého vyhledávání v katalogu, kde můžete třídit podle velikosti, data, názvu a hodnocení.
Hlavní výhodou Shareman je úspora času uživatele. Vlastník počítače, na kterém je program nainstalován, může rychle najít potřebné soubory v samotném nástroji bez použití internetu nebo sledovačů torrentů. Adresář je rozdělen do sekcí a podsekcí, což uživateli umožňuje urychlit dobu hledání požadovaného souboru. Program je doplněn o nový obsah, který nahrávají uživatelé nástroje. K tomu budete muset nainstalovat speciální knihovnu. Nejnovější verze Shareman mají funkci chatu, kde mohou uživatelé komunikovat.

Shareman 102.3.78.218 si můžete stáhnout níže

Shareman si můžete stáhnout v ruštině a rychle získat přístup k novým počítačovým hrám, hudebním albům, vysoce kvalitním filmům a aplikacím. Nástroj se stahuje zcela zdarma a od okamžiku instalace jej lze používat neomezeně dlouho.

11. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný