FreePrograms.me

K-Lite Codec Pack 18.0.5

K-Lite Codec Pack je nejlepší bezplatná sada kodeků a nástrojů pro práci s libovolnými video a audio soubory, které by měly být přítomny na každém počítači. Díky této sadě může uživatel spouštět a prohlížet libovolné soubory bez ohledu na jejich formát a příponu.

K-Lite Codec Pack je univerzální sada kodeků a dekodérů pro přehrávání jakýchkoli multimediálních souborů v široké škále audio a video formátů. Balíček obsahuje 32bitové i 64bitové kodeky, takže jej lze stejně kvalitně použít ve verzích operačních systémů Windows x86 a x64. Seznam podporovaných formátů je prostě obrovský, zaznamenáme pouze ty nejoblíbenější: AVI, MKV, MP4, FLV, MPEG, MOV, TS, M2TS, MP3, OGM, WMV, 3GP, WEBM, FLAC atd.

K-Lite Codec Pack je nepostradatelná sada kodeků pro ty, kteří se neustále potýkají s množstvím multimediálních formátů a souborů. S ním můžete snadno poslouchat zvuk, sledovat různá videa a měnit je podle svého uvážení. Vyberte konfigurace kodeků, přizpůsobte rozhraní přehrávače a pracujte s libovolnými formáty bez chyb a závad.

Stáhněte si K-Lite Codec Pack verze 18.0.5 níže 

Většině uživatelů, kteří chtějí pouze sledovat videa a poslouchat hudbu, bude stačit verze Basic nebo verze Standard, která obsahuje přehrávač videa Media Player Classic Home Cinema, který může být dobrou alternativou ke standardnímu přehrávači videa ve Windows. Zkušení uživatelé, kteří se zabývají zpracováním a střihem videa, budou moci do systému nainstalovat všechny potřebné kodeky pomocí verze Mega. 

08. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný