FreePrograms.me

Řešení DriverPack 17.11.106


DriverPack Řešení - balíček skládající se z nejaktuálnějších ovladačů pro různé konfigurace PC a také pro různé modely notebooků, jako jsou Asus, Acer, Sony, Samsung, HP, Lenovo, Toshiba, Fujitsu-Siemens, DELL, eMachines, MSI atd.
Program vám umožní automaticky instalovat, aktualizovat a vyhledávat ovladače a lze jej používat i bez připojení uživatele k internetu.

Plná verze DriverPack Solution obsahuje ovladače pro následující zařízení: čipové sady, grafické karty, zvukové karty, síťové karty, moduly Wi-Fi, modemy, biometrické senzory, touchpady, TV tunery, Bluetooth, čtečky karet, monitory, tiskárny, webové kamery , USB adaptéry, stejně jako některá další běžná zařízení.

Program nabízí nejpohodlnější a nejrychlejší způsob nastavení počítače, je distribuován zcela zdarma a je vhodný jak pro profesionály, tak pro nezkušené uživatele.

Níže si můžete stáhnout DriverPack Solution verze 17.11.106

Bez ohledu na to, jak je váš počítač starý nebo na jakých součástech je postaven, můžete si stáhnout DriverPack Solution v ruštině a najít vhodné ovladače. Program má největší databázi mezi podobnými nástroji. Existují samostatné verze pro offline instalaci: lze je použít, ale na PC není připojení k internetu.




 

08. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný