FreePrograms.me

Business Card Master 11.0


Business Card Wizard je pohodlný program pro navrhování tištěných materiálů. Můžete jej použít k vytvoření vizitek a dárkových karet, odznaků, pozvánek atd. Se softwarem můžete používat hotové šablony nebo vyvíjet projekty od začátku. Můžete si stáhnout aplikaci Business Card Creator a získat přístup ke stylovým návrhům, katalogu obrázků, písem a pozadí.

Aplikace je univerzálním řešením, které je vhodné pro začátečníky i pokročilé uživatele. Začátečníci mohou použít hotové návrhy, zadat kontaktní údaje a uložit materiál ve vhodném formátu.
Znalcům se bude líbit možnost ručně upravit velikost plátna, přítomnost mřížky a rozvržení stránky, možnost uzamknout prvek na konkrétní pozici a nástroje pro vytváření QR kódů a map.
V programu můžete také navrhnout zadní stranu vizitky, umístit obrázky z katalogu nebo načíst obrázky z pevného disku, přidat tvary a textové vrstvy.

Každý prvek můžete přizpůsobit a změnit velikost, polohu a otočení vrstvy. Výsledek můžete exportovat ve formátu PSD pro další úpravy v jiných grafických editorech. Materiál můžete také vytisknout ve formátu PDF, JPEG, BMP atd.

Níže si můžete stáhnout Business Card Master 11.0

Při tisku dat budete mít možnost nastavit tiskárnu, určit velikost papíru, umístit více rozvržení na list a přidat ořezové značky.​​​​

30. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný