FreePrograms.me

Stáhněte si Navitel Navigator 11.11.1004

Navitel Navigator je skutečně výkonná GPS aplikace pro Android, která poskytuje navigaci i v offline režimu bez přístupu k internetu. Když si nainstalujete aplikaci, můžete si stáhnout a uložit mapy do zařízení Android, což vám umožní vždy znát svou polohu a najít nejlepší trasu, i když není k dispozici připojení k internetu.

funkce

Můžete zadat cíl a nechat aplikaci určit nejrychlejší trasu během několika sekund. Aplikace poskytuje různé funkce, jako jsou upozornění na rychlost a výběr zobrazení mapy v reálném čase. GPS si také můžete přizpůsobit podle svých preferencí, což je důležité zejména na dlouhých cestách.

Hledat služby

Jednou ze zajímavých funkcí Navitel Navigator je funkce vyhledávání blízkých objektů a služeb. Můžete jednoduše kliknout na vyhledávací pole a zobrazit seznam ikon pro vyhledání blízkých čerpacích stanic, parkovišť, supermarketů, bank, veřejné dopravy a dalších míst. Díky tomu snáze najdete služby, které potřebujete, v jakémkoli městě nebo lokalitě, i když jste offline.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

Navigační aplikace GPS pro zařízení Android, která vám umožní pohodlnou navigaci bez připojení k internetu kdekoli na světě. Díky možnosti ukládat mapy přímo do vašeho zařízení budete vždy vědět, kam jedete, a to i v oblastech se špatnou kvalitou signálu.

 

30. prosince 2023 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Elsa
    9 Leden 2024 20: 08
    Navitel navigator je užitečná aplikace, která vám ukáže, kde co je, a nezklame vás 😊