FreePrograms.me

Stáhnout City Smash 2 1.1.0

Ponořte se do světa destrukce a adrenalinové akce s City Smash 2, vzrušujícím simulátorem, kde můžete vytvořit destrukci epických rozměrů ve virtuální metropoli. Použijte nálety, vojenskou techniku ​​a dokonce i mimozemskou loď k úplnému zničení města a zažijte pořádný adrenalin. Užijte si realistické městské ulice, jedinečné scénáře a také příležitost vylepšit své vlastnosti a využít jedinečné schopnosti pro ještě ničivější akce. Stáhněte si zdarma na Android a staňte se hlavním ničitelem Megalopolis! 

City Smash 2 je simulační hra, která vám umožňuje vytvářet ničení ve velkém měřítku ve velkém městě. Ve hře můžete používat různé metody a různé zbraně k úplnému zničení města. Spousta náletů, vojenského vybavení a mimozemských lodí. Stáhněte si City Smash 2 zdarma na Android z našeho webu.

Vlastnosti hry

  • Epická destrukce: Ve hře na vás čeká obrovská destrukce. Použijte různé prostředky k úplnému zničení města.
  • Akce: V této hře zažijete hodiny zábavy a příležitost zbavit se nahromaděného stresu uvolněním emocí při ničení města.
  • Zdarma ke stažení: Hru je možné zdarma stáhnout na zařízení s operačním systémem Android, což umožňuje instalaci hry každému.

Závěr

City Smash 2 je hra pro Android, ve které si můžete vyzkoušet zničení celého města. Ve hře City Smash 2 je k dispozici mnoho typů zbraní, abyste se mohli plně ponořit do ničení metropole. Stáhněte si hru zdarma z našeho webu a vyzkoušejte si ji sami.

 

 

 

Stáhněte si City Smash 2

Stáhněte si aplikaci City Smash 2 přímo z našeho webu. Jednoduše navštivte odkaz níže a postupujte podle pokynů k instalaci. Naše aplikace je podporována na všech zařízeních Android.

 

29. prosince 2023 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. román
    7 Leden 2024 21: 31
    Stránka je velmi pohodlná, je snadné do ní vstoupit a zobrazit informace, jděte dovnitř a přesvědčte se sami!
  2. Dembyk
    8 Leden 2024 17: 45
    Dlouho jsem nezůstal u jedné hry tak dlouho, doporučuji všem, aby si ji stáhli a hráli!
  3. román
    9 Leden 2024 20: 01
    Skutečně, abych tak řekl. No, pro ty, co nehráli, hrajte) Podle komentáře se cítím jako 60 let
  4. Ledman
    9 Leden 2024 20: 22
    City Smash 2 tato hra pomohla zabít čas, je návyková, ale na dlouhou dobu ji neztratíte