FreePrograms.me

Stáhnout Dětský svět 9.7.5

Otevírá možnost nákupu nejrůznějšího zboží pro děti, včetně hraček, knih, dárkových sad, potravin, dětského oblečení a obuvi, v prodejnách stejnojmenné sítě. Díky aplikaci mají uživatelé možnost využívat slevy a sbírat bonusové body při zadávání objednávek.

 

Návrh aplikace

Rozhraní aplikace je strukturováno pomocí různých navigačních karet. Hlavní stránka představuje nové produkty, akce a nejlepší nabídky. Katalog produktů obsahuje kategorie a podkategorie specializující se na dětské produkty. Kromě obecných sekcí, jako jsou „Potraviny“, „Oblečení a obuv“, existují i ​​tematické sekce, například „Dětský pokoj“, „Škola“, „Pro maminku“ a další. Pro pohodlí uživatele jsou k dispozici vestavěné funkce vyhledávání a hlasového vytáčení. Podkategorie mají filtry, které umožňují seřadit produkty podle oblíbenosti, slev, nových produktů, pohlaví, věku, značek a také podle vzestupné nebo sestupné ceny. Aplikace navíc poskytuje samostatné tlačítko, které umožňuje zjistit dostupnost zboží v konkrétní prodejně na mapě města.

Popis produktu

U každého produktu v katalogu je uveden stručný popis, technické vlastnosti jako jsou rozměry, hmotnost, typ balení a další, dále informace o počtu udělených bonusových bodů, možnostech dodání, ceně a slevě. Mnoho oblíbených produktů má navíc recenze a hodnocení od jiných zákazníků.

Vlastnosti použití 

  1. Aplikace představuje různé kategorie výrobků, včetně oblečení, hygienických výrobků, potravin, hraček a dalších výrobků pro děti. To vám umožní vybrat si přesně ty produkty, které splňují potřeby a možnosti každého kupujícího.

  2. Pravidelné akce, tajné propagační kódy a skvělé nabídky: aplikace poskytuje přístup k akcím a speciálním nabídkám, které vám umožní ušetřit peníze při nákupu zboží pro děti. 

  3. Systematická aktualizace sortimentu: aplikace je pravidelně aktualizována o nové produkty a nabídky.

  4. Uživatelé si mohou vybrat pohodlný způsob příjmu zboží.

  5. Aplikace poskytuje možnost přizpůsobení filtrů, což usnadňuje vyhledávání konkrétních produktů. Uživatel si může vybrat parametry jako velikost, barva, věková kategorie a další pro rychlé nalezení požadovaného produktu.

  6. Aplikace umožňuje uživatelům vybrat si na mapě nejbližší obchod a ověřit dostupnost konkrétního produktu ve vybraném obchodě. 

  7. Aplikace podporuje použití bonusové karty, která umožňuje shromažďovat a využívat bonusy při platbě za nákupy. 

  8. Pohodlné sledování a účtování bonusů na kartě: aplikace poskytuje funkci pro sledování a účtování bonusů na kartě.


Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

26. prosince 2023 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Hard_Movik :)
    8 Leden 2024 15: 41
    Něco divného, ​​vypadá to jako aplikace jako ozone wb a alika
  2. Adil
    8 Leden 2024 18: 54
    Objednal jsem dětské hračky pro bratra. Vše se mu líbilo, objednám znovu!