FreePrograms.me

Stáhnout Logiku a dedukce 1.2.6.5

Rozvíjejte svou logiku a dedukce se vzrušující sbírkou detektivních hádanek inspirovaných populárními časopisy. Zlepšete svou pozornost, inteligenci a logické myšlení řešením různých kriminálních hádanek. Bezplatné stažení a možnost třídit úkoly dělají z této hry skvělý způsob, jak trávit čas a rozvíjet svou mysl.

Logická a dedukční hra pro Android, ve které najdete sbírku detektivních hádanek podle populárních časopisů. Tato hra rozvíjí pozornost, inteligenci, logiku a inteligenci. Hru si můžete zdarma stáhnout z našeho webu a řešit kriminální hádanky.

Vlastnosti hry

  • Kolekce detektivních hlavolamů inspirovaných populárními časopisy 
  • Rozvíjení pozornosti, inteligence a logiky řešením kriminálních hádanek
  • Zdarma ke stažení a přístup k mnoha aktivitám
  • Schopnost třídit hádanky pomocí tlačítka "možnosti" a vybrat si ty, které vám nejlépe vyhovují, nebo sledovat svůj pokrok.

Závěr

Logická a dedukční hra pro Android, ve které můžete rozvíjet své logické schopnosti a řešit detektivní hádanky, které jsou založeny na populárních časopisech. Stáhněte si hru z našeho webu a přesvědčte se sami.

 


 

 



Stáhnout logika a dedukce

Stáhněte si aplikaci Logika a dedukce přímo z našeho webu. Jednoduše navštivte odkaz níže a postupujte podle pokynů k instalaci. Naše aplikace je podporována na všech zařízeních Android.

 

23. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný